Log in
A+ A A-

Νιου Τζέρσεϋ: Τα 17 αδέλφια που κέρδισαν το Λόττο

Έπαιζαν το New Jersey Lottery για δεκαετίες, θέλοντας να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της μητέρας τους να αποκτήσουν ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Jersey Shore.  Τελικά, έστω και σε μεγαλύτερη ηλικία, το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για τα 17 αδέρφια της οικογένειας Endreson, που κέρδισαν το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, οι Endreson, που κατάγονται και μένουν μόνιμα στο New Jersey, είναι ηλικίας από 53 έως 76 ετών και, από πολύ νεαρή ηλικία, έπαιζαν συνεταιρικό λόττο όλοι μαζί, ευελπιστώντας ότι θα κερδίσουν.  Αυτή η προσήλωση στο τυχερό παιχνίδι έγινε παράδοση και τελικά κατάφεραν να κερδίσουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ασφαλώς, το ποσό που θα πάρουν στα χέρια τους είναι λίγο μικρότερο, αφού με τους φόρους θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια.  Αυτό όμως μάλλον δεν τους ενοχλεί καθόλου.  Άλλωστε, προτίθενται να δώσουν μερίδιο από τα κέρδη και στα τρία παιδιά του άλλου τους αδελφού, ο οποίος έχει φύγει από την ζωή.

Όσο για το πώς θα αλλάξουν την ζωή τους τα κέρδη του λόττο;  Οι ίδιοι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά, ενώ κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλύσουν οριστικά τα σοβαρά προβλήματά διαβίωσης.  Όπως ένας εξ αυτών, που είχε χάσει το σπίτι του από τον τυφώνα Σάντυ, και ξέσπασε σε λυγμούς.