Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Χορός του Συνδέσμου του Παναθηναϊκού με Κωνσταντίνου, Σαραβάκο και... Πάνο Κιάμο

Υπό τους ήχους των τραγουδιών του Πάνου Κιάμου και παρουσία αντιπροσωπείας από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή ο καθιερωμένος χορός του Συνδέσμου Φιλάθλων Νέας Υόρκης, Panatha USA, στο Melrose Ballroom.

Όπως γνωστοποίησε, μιλώντας στο New Greek TV, ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου, Νίκος Μπάρδης, στην εκδήλωση δεν θα δώσει το "παρών" τελικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ήταν αρχικά εκ των επίσημων προσκεκλημένων.  Παρόλα αυτά, στη Νέα Υόρκη θα ταξιδέψει και πάλι ο Αντιπρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε επισκεφθεί τον Σύνδεσμο και τον περασμένο Ιούνιο, έχοντας μαζί του και την κούπα του Κυπέλλου Ελλάδος.  Όμως, η έκπληξη ακούει στο όνομα "Δημήτρης Σαραβάκος", αφού, όπως ανέφερε ο κ. Μπάρδης, ο "μικρός" των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα φτάσει στις ΗΠΑ την Τετάρτη.

Σε ό,τι αφορά στην χοροεσπερίδα, ο κ. Μπάρδης τόνισε ότι "είναι sold out", ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για εγγραφή μελών στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία".

"Μεταξύ των στόχων αυτών των εκδηλώσεων είναι να προσεγγίσουμε και ομογενείς στην Παναθηναϊκή Συμμαχία.  Ήδη, από την Panatha USA έχουν γραφεί 40 άτομα (σ.σ. συνολικά ο Σύνδεσμος έχει περίπου 300 ενεργά μέλη) και θα γίνει προσπάθεια να γράψουμε κι άλλους".

Το Melrose Ballroom, στο οποίο θα γίνει η χοροεσπερίδα, ανήκει στους ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες Βασίλη Μεσσάδο και Αντώνη Γεωργαντώνη.  Αμφότεροι, είναι ένθερμοι υποστηρικτές του Παναθηναϊκού και μέλη του Συνδέσμου, με τον κ. Γεωργαντώνη μάλιστα να διατελεί και πρόεδρος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σαραβάκος και Κωνσταντίνου θα παραχωρήσουν συνέντευξη στα ΜΜΕ την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα.