Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Η Ελληνοαμερικανίδα βρήκε σκύλο και αυτοκίνητο

Ανάσα ανακούφισης για την Ελληνοαμερικανίδα που αναζητούσε τον σκύλο της, αφού τον εντόπισε τυχαία η ίδια, μαζί με το αυτοκίνητό της!

Όσο άτυχη στάθηκε στο πρατήριο υγρών καυσίμων την περασμένη Παρασκευή, τόσο τυχερή στάθηκε την Πέμπτη το βράδυ!  Ο λόγος για τη νεαρή Ελληνοαμερικανίδα Ελένη Πάππας, η οποία είχε δει πριν από περίπου μια εβδομάδα έναν άγνωστο να παίρνει το αμάξι της και να γίνεται καπνός, μαζί με τον μικρό σκύλο της (σ.σ. ένα τσιουάουα 11 μηνών).  Τελικά, σε μια τυχαία διαδρομή της, έλυσε το μυστήριο η ίδια, λίγες ημέρες αργότερα.

"Πήγαινα μια θεία μου στο σπίτι της και έχασα μια διασταύρωση, με αποτέλεσμα να κινηθώ σε άλλο δρόμο.  Σε αυτόν τον δρόμο, εντόπισα ένα AUDI A4, το οποίο, όπως παρατήρησα, είχε τις πινακίδες μου.  Κάλεσα την Αστυνομία και είδαμε τελικά ότι Λίο (σ.σ. ο σκύλος) ήταν μέσα".

Σύμφωνα με την Ελένη Πάππας, παρά το γεγονός ότι ο σκύλος έμεινε χωρίς φαγητό και νερό για έξι ολόκληρες ημέρες, είναι καλά στην υγεία του, αλλά παρακολουθήθηκε από κτηνιάτρους για παν ενδεχόμενο.

Εκστρατεία αναζήτησης στο διαδίκτυο

Περισσότεροι από 900 χρήστες του Facebook και εκατοντάδες άλλοι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την περιπέτεια της Ελληνοαμερικανίδας, η οποία δεν εστίασε στην εύρεση του αυτοκινήτου της, αλλά είχε δηλώσει ότι την ενδιέφερε μόνο να είναι καλά ο σκύλος της.

Όπως φαίνεται, ο δράστης δεν πήγε μακριά, αλλά προτίμησε να αφήσει το αυτοκίνητο σε ένα τυχαίο σημείο, χωρίς να κάνει άμεσα κακό στο συμπαθές τετράποδο, η ζωή του οποίου όμως απειλήθηκε, καθώς παρέμεινε κλεισμένο για αρκετές ημέρες.