Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Ο Περικλής Κανάρης επιστρέφει με το "Σύνολον" (Video)

Το ελληνικό ροκ και έντεχνο τραγούδι επιστρέφει στα μουσικά στέκια του Μανχάτταν.  Ο λόγος για το μουσικό σχήμα "Σύνολον" του Περικλή Κανάρη, που αναμένεται να δραστηριοποιηθεί ξανά τους πρώτους μήνες του 2015, έπειτα από ενάμιση χρόνο απουσίας.

"Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σταμάτησα τις παραστάσεις με το Σύνολον.  Αυτό συνέβη αναγκαστικά, λόγω φόρτου εργασίας, καθώς έπρεπε να αφοσιωθώ στην ηχογράφηση του 'Αόρατου'.  Όμως, είναι κάτι που με ενδιαφέρει και θα ξεκινήσουμε ξανά".  Με αυτά τα λόγια, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Περικλής Κανάρης προανήγγειλε, μέσω του New Greek TV, την επαναδραστηριοποίηση του μουσικού του συγκροτήματος, που είχε σταματήσει τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό.

"Με το Σύνολον είχαμε την ευκαιρία να αναδείξουμε και τις δυο πλευρές του ελληνικού τραγουδιού: Και την πιο "φιλοσοφημένη" αλλά και την πιο "διονυσιακή", αυτή που τείνει περισσότερο στην διασκέδαση", τόνισε ο Περικλής Κανάρης.

Το "Σύνολον" εμφανιζόταν στην σκηνή του DROM, το οποίο, για τους καλά γνωρίζοντες, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό στέκι.  Όμως, σύμφωνα με τον Έλληνα μουσικοσυνθέτη, οι νέες εμφανίσεις θα προγραμματιστούν πιθανότατα σε κάποιον άλλον χώρο.  

Ασφαλώς, η επαναφορά του θα αποτελέσει μια πολύ ευχάριστη είδηση για τους λάτρεις της ελληνικής εναλλακτικής και έντεχνης μουσικής, η οποία συναντάται πολύ σπάνια στο εξωτερικό.

Δείτε κάποιες από τις εμφανίσεις του "Σύνολον" στη Νέα Υόρκη