Log in
A+ A A-

SkyGreece: Ανακοινώνει επίσημα την έναρξη υπερατλαντικών πτήσεων

Την έναρξη των υπερατλαντικών πτήσεων σε ΗΠΑ και Καναδά αναμένεται να ανακοινώσουν, σε συνέντευξη που θα παραχωρήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου στην Αθήνα, οι ιθύνοντες της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας SkyGreece.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον επίσημο ορισμό της σύνδεσης του Τορόντο και του Μόντρεαλ με Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η SkyGreece "κλείδωσε" οριστικά και τη Νέα Υόρκη, με μοναδική εκκρεμότητα πλέον την έκδοση ενός εγγράφου, το οποίο όμως θεωρείται ότι θα έχει φτάσει στα γραφεία της εταιρείας τις προσεχείς ημέρες.

Ήδη η ελληνική εταιρεία έχει βγάλει θέσεις προς κράτηση για απευθείας πτήσεις Καναδά - Ελλάδα, οι οποίες, σε ορισμένους συμφέροντες συνδυασμούς, κοστίζουν λιγότερο από 800 δολάρια, λόγω της προσφοράς γνωριμίας προς το κοινό.

Ανάλογη προσφορά θα ισχύσει και για τις απευθείας πτήσεις προς Νέα Υόρκη, για τις οποίες η Διεύθυνση της SkyGreece έχει αποφασίσει να περιορίσει το κόστος στα 999 δολάρια μετ' επιστροφής.

"Με την ελληνική σημαία στο ουραίο πτερύγιο και τις σφραγίδες τριών οργανισμών για την ασφάλεια πτήσεων (EASA, USA FAA, CANADA CTA), η Skygreece, στις19 Ιούνιου θα κάνει το πρώτο της ταξίδι από Αθήνα για Νέα Υόρκη. Η εταιρία έχει σκοπό στο μέλλον, να κάνει τη Θεσσαλονίκη σημείο αναφοράς, με την επέκταση και ολοκλήρωση του διαδρόμου προσαπογειώσεων 10/28 στο τέλος του 2016.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της εταιρίας, Πατήρ Νικόλαος Αλεξανδρής, η SkyGreece, είναι ένα "ξέσπασμα" του ελληνισμού της ομογενειας, που δημιουργήθηκε για να μείνει και να αναπτυχθεί περαιτέρω. Η Skygreece, αποτελεί το όχημα της ελληνικής φιλοξενίας, της ελληνικής παράδοσης, της ελληνικής κουλτούρας και της ελληνικής σημαίας.", αναφέρει το Δελτίο Τύπου της εταιρείας.

Σχετική ενημέρωση θα υπάρξει την προσεχή Τετάρτη, 22 Απριλίου, στη 1:30 το μεσημέρι - ώρα Ελλάδος - στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.