Log in
A+ A A-

Η ομογένεια συγκεντρώνει χρήματα για την Μυρτώ

Μέσα σε χρόνο ρεκόρ κινήθηκε η Ομοσπονδία και η Επιτροπή Νεολαίας για να βοηθηθεί η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη που βρίσκεται στο Spaulding Hospital και αναρρώνει μετά από μία σειρά εγχειρήσεων στο κεφάλι που έγιναν στην Ελλάδα και στο μεγάλο και φημισμένο νοσοκομείο Massachusetts General Hospital το οποίο και φέτος βγήκε το πρώτο νοσοκομείο σε όλη την Αμερική.


Σας υπενθυμίζουμε ότι πριν 16 μήνες η Μυρτώ, 15 χρονών τότε, πήγε με την μητέρα της και την μεγαλύτερη αδερφή της για διακοπές στη νήσο Πάρο. Εκεί ένας Πακιστανός προσπάθησε να την βιάσει και όταν η μικρή Μυρτώ αντέδρασε της κτύπησε το κεφάλι στα βράχια και με μία πέτρα προσπάθησε να την αποτελειώσει προκαλόντας της σοβαρότατα κρανιοεγγεφαλικά κατάγματα!!!

Από τότε άρχισε ένας δραματικός αγώνας και η Μυρτώ βρίσκεται στη Βοστώνη από τον περασμένο Ιούνιο.

Την περασμένη εβδομάδα ευαισθητοποιήθηκε η Νεολαία της Ομοσπονδίας Ελληνό-Αμερικανικών Σωματείων και έφερε το θέμα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο με την σειρά του πήρε θέση με ψήφισμα να βοηθήσει την Μυρτώ στην αγορά ενός ειδικού μηχανήματος computer το οποίο θα βοηθήσει την Μυρτώ να επικοινωνεί με τα μάτια! Μέχρι στιγμής η κοπέλα δεν μπορεί να μιλήσει η να κινηθεί. Το μηχάνημα αυτό στοιχίζει $25,000.

Έτσι η Ομοσπονδία άνοιξε ειδικό λογαριασμό στην Citizens Bank 13 26 08 68 95 και μπορείτε να στείλετε τις προσφορές σας σε αυτό τον λογαριασμό ή στην ταχυδρομική διευθυνση:

FHASNE The Mirto Fund
Attn: Kyriakoula Patsaouras, Special Secretary
10 Corcoran Drive, Hyde Park, MA 02136 ή