Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Δείπνο Κατσιματίδη στο νέο Γενικό Πρόξενο (Φωτογραφίες)

Εκδήλωση και δείπνο προς τιμήν του νέου Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνος Κούτρας, διοργάνωσε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, Τζον Κατσιματίδης, με την σύζυγό του, Μάργκο.

 

Στην κλειστή εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο University Club του Μανχάτταν, ο κ. Κούτρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ισχυρά μέλη της ελληνικής ομογένειας, εκφράζοντάς τους την πεποίθηση πως, με την δική τους συνεισφορά, η Ελλάδα μπορεί να καρπωθεί οφέλη από αυτήν την άκρη του Ατλαντικού.

deipno3

deipno2

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ακόμη, μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, ο Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Εμμανουήλ Κουμπαράκης, ο επιχειρηματίας Ντιν Μητρόπουλος, ο ιερατικός Προϊστάμενος της Κοιμήσεως Θεοτόκου Χάμπτονς, π. Αλέξανδρος Καρλούτσος, ο πρόεδρος του Capital Link, Νικόλαος Μπορνόζης, η πρόεδρος του New Greek TV, Γιάννα Νταρίλη, ο εκδότης του Εθνικού Κήρυκα, Αντώνης Διαματάρης και άλλοι επιφανείς εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, του κλήρου και εν γένει της ελληνοαμερικανής κοινότητας.

deipno1

deipno5

Φωτογραφίες: Jillian Nelson.