Log in
A+ A A-

Φωτορεπορτάζ από την Βοστώνη: Νέα γενναία συγκέντρωση χρημάτων για την Μυρτώ

Ένα ποσό που ενδεχομένως ξεπερνάει τις 30 χιλιάδες δολάρια συγκεντρώθηκε από τη νέα φιλανθρωπική εκδήλωση για την Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς των διοργανωτών.

Η Χοροεσπερίδα, η οποία έλαβε χώρα το Σάββατο το βράδυ, σε χώρο της Εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου στο New England, και κατέγραψε σημαντική προσέλευση, που έφτασε κοντά στα 500 άτομα.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων της Βοστώνης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο "Friends of Mirto".

«Ξέρω ότι κουράστηκαν πάρα πολλά άτομα για να γίνει αυτή η εκδήλωση, πραγματικά νιώθω βαθύτατα υποχρεωμένη. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι έχουν προσφέρει για το παιδί μου του οποίου η ζωή μέσα σε δέκα λεπτά ανατράπηκε πριν 16,5 μήνες και μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει κάποια πράγματα αλλά δεν μιλάει και δεν περπατάει. Ελπίζουμε κάποια στιγμή, δεν ξέρω πόσο, πότε, και πώς αλλά σίγουρα θα γίνει καλύτερα.  Σας ευχαριστώ που συμβάλλετε με τις δυνατότητες που έχετε γιατί δυστυχώς η κατάστασή της απαιτεί συνεχή φροντίδα. Μόλις πριν δύο μέρες έκανε ένα χειρουργείο που δεν το περιμέναμε. Η Ομοσπονδία μπορώ να πω ότι με περιέβαλλε με πολλή αγάπη και προσπάθησε να με βοηθήσει μαζί με τη Σοφία (Λαμπροπούλου) και τα άλλα κορίτσια που έχω μάθει ότι κάνουν αυτή την παρέα που λέγεται 'Φίλοι της Μυρτώς' και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους », ανέφερε η μητέρα της Μυρτώς.

Στο event έδωσαν το παρών ομογενείς κάθε ηλικίας, οι οποίοι και εξέφρασαν την ηθική και έμπρακτη υποστήριξή τους.  Μεταξύ αυτών και η κ. Vaso Galbadis (φωτό παρακάκάτω), η οποία και είναι η "αφανής ηρωίδα" της πρωτοβουλίας, καθώς ήταν το πρόσωπο που ενημέρωσε την οικογένεια της 16χρονης Σοφίας Λαμπροπούλου για τη νοσηλεία της Μυρτώς στην Βοστώνη.

Το New Greek TV έδωσε το παρών, με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κασφίκη να καλύπτει το ρεπορτάζ.  Αναλυτικότερες λεπτομέρειες και βίντεο θα δημοσιευθούν τις επόμενες ημέρες.

Οι φωτογραφίες είναι του Jim Bichekas.