Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165
Log in
A+ A A-

Οι Έλληνες του Queens College αποχαιρετούν τον Γιάννη Σιδηρόπουλο

Συγκίνηση στην πολυπληθή ελληνική κοινότητα του Queens College προκαλεί η είδηση του θανάτου του 57χρονου αποφοίτου του Ιδρύματος, Ιωάννη Σιδηρόπουλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

 

Ο εκλιπών, ο οποίος σπούδασε στο Queens College την δεκαετία του '80, βίωσε την φοιτητική σταδιοδρομία του ως μια σημαντική κοινωνική δραστηριότητα, αναπτύσσοντας φιλίες και επικοινωνία με τους συμφοιτητές του, που διατήρησε μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα, μετά τον επαναπατρισμό του, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί εκ νέου και να αποτελέσει συνδετικό κρίκο για απόφοιτους του Queens College από την δική του γενιά, οι οποίοι επίσης επέστρεψαν στην πατρίδα.  

Την θλίψη τους για την απώλεια του Γιάννη Σιδηρόπουλου εκφράζουν τα μέλη του Συλλόγου "Ίκαρος" αλλά και οι απόφοιτοι του Queens College, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο του.

Η νεκρώσιμος Ακολουθία για τον Γιάννη Σιδηρόπουλο θα τελεστεί την προσεχή Τετάρτη στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάββα και Οσίου Μακαρίου Δασουπόλεως στην Κύπρο, όπου και διέμενε μόνιμα, καθώς η σύζυγός του κατάγεται από την Μεγαλόνησο.