Log in
A+ A A-

Μουσική εκδήλωση του Greek Children's Fund

«Ας δώσουμε τον κόσμο στα παιδιά» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει ο οργανισμός Greek Children's Fund (GCF), με έδρα την Αστόρια της Νέας Υόρκης, στις 19 Νοεμβρίου 2016 στις 7 το απόγευμα στο αμφιθέατρο Auditorium Centro Espanol στη Νέα Υόρκη (διεύθυνση: 41-01 Broadway, at 41st Street, Queens, N.Y.11103).

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού» (International Children's Day) και στα εβδομηκοστά γενέθλια της UNICEF.

Από την Πόλη στη Θράκη, από το Ιόνιο στο Αιγαίο και από τις Κυκλάδες στην Κρήτη, αναφέρεται στη σχετική αφίσα, οι παρευρισκόμενοι αναμένεται να έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στη μουσική παράδοση της Ελλάδας.

Συντελεστές της μουσικής αυτής εκδήλωσης είναι οι Eleni Calenos, Κατερίνα Αλεξάκη, Μακαρία Ψιλλιτέλη-Καζάκου και ο Δημήτρης Μιχαήλ στο τραγούδι, ενώ συμμετέχουν οι μουσικοί Steven Crawford (πιάνο), Κώστας Μπαλταζάνης (κιθάρα), Μαυρόδης Κοντάνης (όττι), Damian Dudu (βιολί), Γιώργος Μανιάτης (κρουστά), καθώς και η Παιδική Χορωδία του Academy of Hellenic Paideia.

Γενική είσοδος είναι $50 το άτομο και δωρεάν για τα παιδιά. Για να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του GCF, Γιώργο Κίτσιο στο τηλέφωνο: 646-263-0773.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το GCF διατίθενται στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού: www.thegreekchildrensfund.org

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το NGTV.

Greek Childrens Fund 2016

Η αφίσα της εκδήλωσης του GCF.