Log in
A+ A A-

Ημέρα Ευχαριστιών: Γεύμα αγάπης από τον Σύλλογο Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων

Οι Έλληνες δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους σε κάθε γωνιά του πλανήτη.  Κάτι ανάλογο συμβαίνει πάντα και στη Νέα Υόρκη, όπου, με αφόρμή την γιορτή των Ευχαριστιών, ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων προσέφερε δωρεάν γεύματα για αυτούς που είχαν ανάγκη.

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, περισσότεροι από 2000 άνθρωποι προσήλθαν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Αστόρια για μια μερίδα, είτε για να πάρουν "πακέτο" για το σπίτι, είτε για να γευματίσουν στην αίθουσα.

Παράλληλα, 500 ακόμη μερίδες υπολογίζεται ότι διανεμήθηκαν κατ' οίκον.

Εννέα καταστήματα εστίασης, ως επί το πλείστον ελληνικής ιδιοκτησίας, παρέδωσαν ψημένες γαλοπούλες, ενώ κάτι ανάλογο έπραξαν και ιδιώτες, που στηρίζουν την εν λόγω δραστηριότητα.  Πάντως, ένα μικρό μαγειρείο στήθηκε και εντός των γραφείων του Συλλόγου.

Η γιορτή, η οποία συνοδεύτηκε από μουσικό πρόγραμμα, είχε ξεκινήσει από το πρωί και διήρκησε έως το απόγευμα, με 60 και πλέον εθελοντές να εξυπηρετούν το κοινό.  Επίσης, είχε προβλεφθεί και μουσικό πρόγραμμα, από τους Σεραφείμ Λάζο και Τάσο Παπαϊωάννου, που έδωσαν το δικό τους χρώμα στην εκδήλωση.

Χαιρετισμό απηύθυναν, από πλευράς των επισήμων, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνος Κούτρας, ο Πολιτειακός Γερουσιαστής, Μιχάλης Γιάνναρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Κωνσταντινίδης και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Μπιλ Ντε Μπλάζιο, Νικ Γκουλότα.