Log in
A+ A A-

Σάρλοτ: Δολοφονία - μυστήριο 64χρονης Ελληνοαμερικανίδας

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση αναζήτησης μιας 64χρονης Ελληνοαμερικανίδας στην Σάρλοτ, καθώς οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι βρέθηκε νεκρή, με όλες τις ενδείξεις να παραπέμπουν σε δολοφονική ενέργεια με βασικό ύποπτο έναν ισπανόφωνο άνδρα.

Ειδικότερα, η Νία Χατζοπούλου δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 16 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία επιβιβάστηκε στο όχημά της τύπου Toyota Avalon, χωρίς να φτάσει ποτέ στον προορισμό της.  Η Αστυνομία εξέδωσε σήμα αναζήτησης και στήθηκε μια οργανωμένη επιχείρηση, η οποία ολοκληρώθηκε με την χειρότερη δυνατή κατάληξη την Τρίτη, όταν και η 64χρονη βρέθηκε νεκρή στο πορτ - μπαγκάζ του αυτοκινήτου της.

Εξ αρχής, η Αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα της πιθανής δολοφονίας και ήδη αναζητείται ως βασικός ύποπτος ο 43χρονος Ουμπέρτο Αλβάρες Μεντόζα, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα και ήδη καταζητείται.  Παρόλα αυτά, δεν έχουν διευκρινιστεί επίσημα οι λόγοι που τον καθιστούν ως το νούμερο ένα πιθανό δολοφόνο.

mendoza

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας είχε εκφράσει φόβους από τις πρώτες ώρες της εξαφάνισής της, τονίζοντας ότι δεν είναι του χαρακτήρα της να απουσιάζει δίχως να ειδοποιεί.  Παράλληλα, είχε επισημανθεί πως το γεγονός ότι την μοιραία ημέρα πουλούσε είδη κοσμημάτων σε παζάρι, ενδεχομένως να την έκανε στόχο.

Να αναφερθεί ότι το όχημα της 64χρονης βρέθηκε ακινητοποιημένο σε απόσταση πέντε μιλίων από το σημείο που ξεκίνησε.