Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165
Log in
A+ A A-

Δείτε Βίντεο: Melrose Ballroom - Ένας πολυχώρος διασκέδασης στη Νέα Υόρκη με... ελληνική σφραγίδα

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Grand Opening του περίφημου Melrose Ballroom στην Astoria, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή με ζωντανή εμφάνιση του Νίκου Μακρόπουλου.

Οι Βασίλης Μεσάδος και Αντώνης Γεωργαντώνης, ιδιοκτήτες του εντυπωσιακού πολυχώρου που ταράζει τα νερά στην διασκέδαση της Αστόρια -και όχι μόνο - κατάφεραν, σε συνεργασία με την ομάδα τους,  να κάνουν πραγματικότητα ένα "εκρηκτικό" ξεκίνημα στις ζωντανές εμφανίσεις Ελλήνων καλλιτεχνών, εξασφαλίζοντας την παρουσία του Νίκου Μακρόπουλου για τις δυο τελευταίες Παρασκευές και Σάββατα του 2013, αλλά και τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Όπως έκαναν γνωστό, κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν το ομογενειακό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στην Αστόρια ονόματα όπως η Πέγκυ Ζήνα, η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος και ο Σταμάτης Γονίδης, που είναι μεταξύ αυτών που πρόκειται να εμφανιστούν στο Melrose Ballroom τους προσεχείς μήνες.

Παράλληλα, ο χώρος δεν θα έχει μόνο την μορφή των ελληνικών "μπουζουκιών" αλλά θα φιλοξενεί κατά καιρούς πάρτυ ελληνικού και ξένου ρεπορτορίου, όπως επίσης και άλλου είδους εκδηλώσεις, καθώς έχουν προγραμματιστεί ακόμη και εντυπωσιακά event πυγμαχίας.

Δείτε το ρεπορτάζ του New Greek TV από το Melrose Ballroom, στο πάρτυ της Queens Medallion.

 

Media