Log in
A+ A A-

Ο Γιάννης, οι Έλληνες και η σημαία (Video)

Τον γύρο των social media έκανε η στιγμή της αποθέωσης του Γιάννη Αντετοκούνμπο έξω από το Madison Square Garden, με πιο χαρακτηριστική στιγμή την άρνησή του να υπογράψει αυτόγραφο στην ελληνική σημαία.

Ο αγώνας ανάμεσα στους Νιου Γιορκ Νικς και τους Μιλγουόκι Μπακς είχε ολοκληρωθεί.  Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με ένα απίστευτο buzzer - beater, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, νικώντας την παρέα του Μέλο και το χρονόμετρο.  Αναχωρώντας από το γήπεδο, ο Γιάννης αντίκρισε περίπου 20 Έλληνες θαυμαστές του να τον περιμένουν, ζητώντας αυτόγραφο και μια φωτογραφία.  Ο ίδιος δεν τους χάλασε χατήρι και κατευθύνθηκε προς το μέρος τους, με την παρακάμερα της ομάδας των Μπακς να τον ακολουθεί.  

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή κατά την οποία μια γυναίκα, πάνω στον ενθουσιασμό της, του ζήτησε να υπογράψει στην ελληνική σημαία.  Ο Γιάννης αρνήθηκε ευγενικά όσο και κατηγορηματικά, με το στιγμιότυπο να είναι αυτό που σχολιάζεται με τον πλέον θετικό τρόπο από Έλληνες και όχι μόνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γίνεται αντικείμενο λατρείας, αφού επανειλημμένως γνωρίζει την αποθέωση από Έλληνες και ομογενείς, ενώ στο γειτονικό "Barclay's Center" των Μπρούκλιν Νετς έχουν διοργανωθεί και "ελληνικές βραδιές" προς τιμήν του.