Log in
A+ A A-

Living Postcards: Μια διαφορετική Ελλάδα παρουσιάζεται στη Νέα Υόρκη

Μια Ελλάδα διαφορετική από τα αρνητικά στερεότυπα και την θολή εικόνα που βγαίνει προς τα έξω στα χρόνια της κρίσης παρουσιάζει και προωθεί η πλατφόρμα "Living Postcards", η οποία διοργανώνει το δικό της πάνελ στο πολυσυνέδριο "New York Blue Money Show", την προσεχή Παρασκευή 7 Απριλίου στις 8 το βράδυ.

Η "Living Postcards" ιδρύθηκε το 2012 από την Ιλιάδα - Ευαγγελία Κοθρά, η οποία στόχευσε το διεθνές κοινό και θέλησε να συγκεντρώσει και να κάνει ευρύτερα γνωστές τις δραστηριότητες, επιχειρήσεις, υπηρεσίες και ιστορίες Ελλήνων που συνδυάζουν ποιότητα, πρωτοπορία και προοπτική ανάπτυξης.  Μεταξύ αυτών, παρουσιάζονται δημιουργικές ομάδες, προϊόντα, καταλύμματα, καλλιτέχνες και κάθε άλλο παρεμφερές "ζωντανό κύτταρο" της ελληνικής κοινωνίας και αγοράς.

Στην εκδήλωση της Παρασκευής, η οποία και αποτελεί ένα ακόμη επικοινωνιακό άνοιγμα της Living Postcarcds στο εξωτερικό, θα μιλήσουν η fashion Blogger και επιχειρηματίας Γωγώ Φαρμάκη, ο σεφ Διονύσης Λιακόπουλος, ο Αρχιτέκτονας Νίκος Καρυτινός, ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Φράνσις Τουμπακάρης, η τηλεοπτική παραγωγός και παρουσιάστρια Γιάννα Νταρίλη και ο σχεδιαστής Ματθαίος Σπραγκ, ενώ θα συντονίσει η blogger της Huffington Post και Tech Executive, Κάρολ Μαλακάση, που αποτελεί και την πρέσβειρα της Living Postcards στη Νέα Υόρκη.

Η συνεδρία της Living Postcards θα διαρκέσει από τις 8 μέχρι τις 10 το βράδυ και θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις Jay Suites της Times Square (1441 Broadway) με είσοδο από την διεύθυνση 575 στην 7th Avenue.