Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Η Νικόλ Μαλλιωτάκη διεκδικεί την Δημαρχία - Δεν κατεβαίνει ο Κατσιματίδης

Η μοναδική, μέχρι στιγμής, γυναίκα που διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο της Νέας Υόρκης είναι η Ελληνοαμερικανίδα Πολιτειακή Βουλευτής Νικόλ Μαλλιωτάκη, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της.

 

Σε σχετική συνέντευξη, η κ. Μαλλιωτάκη αναγνώρισε ότι η μάχη με το νυν Δήμαρχο, Μπιλ ντε Μπλάζιο, θα είναι δύσκολη, αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι μπορεί να επικρατήσει, κατηγορώντας τον κ. ντε Μπλάζιο ότι έχει χάσει την επαφή με τον με τον σκληρά εργαζόμενο κόσμο.

Θεωρείται δεδομένο ότι η Νικόλ Μαλλιωτάκη θα επιχειρήσει να αντλήσει ψήφους από την ελληνοαμερικανική κοινότητα, στην οποία, άλλωστε, καταγράφει έντονη κοινωνική παρουσία.

Την ίδια στιγμή, ο επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης, ο οποίος είχε διεκδικήσει το χρίσμα των Ρεμπουπλικανών το 2013, ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέλθει σε αυτήν την διαδικασία, κλείνοντας τον κύκλο των συζητήσεων που τον ήθελαν να επαναδραστηριοποιείται, και μάλιστα δυναμικότερα από την προηγούμενη φορά

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κατσιματίδης είχε ηττηθεί στις εσωκομματικές από τον αντίπαλό του, Τζοε Λότα, ο οποίος με την σειρά του υπέστη βαριά ήττα στην συνέχεια από τον ντε Μπλάζιο.