Log in
A+ A A-

Οι ευχές της ομογένειας για το 2014

Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου χρόνου, το New Greek TV σας μεταφέρει τις ευχές γνωστών ελληνοαμερικανών και προσώπων της ομογένειας για το 2014.  Ασφαλώς, όλοι συγκλίνουν στην ανάγκη να επικρατήσει η υγεία και η αγάπη και, φυσικά, η Ελλάδα να βγει από το αδιέξοδο.

 

Ευτυχία (Joy) Πετράκος (Διοικητική Διευθύντρια Hellenic Classical Charter School)

"Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά!  Εύχομαι το 2014 να φέρει αγάπη, υγεία και ευημερία σε όλους!  Σας στέλνω χαμόγελα και ευχές από το Hellenic Classical Charter School!"

Γιάννης (John) Ρέτσιος (Entertainment Producer)

"Εύχομαι ευτυχία, ειρήνη και υγεία στους τηλεθεατές του New Greek TV και σε όλον τον κόσμο, για ένα ξεχωριστό 2014.  Να είστε ευτυχισμένοι και πάντα γενναιόδωροι.  Χρόνια πολλά και καλά!" 

Πηνελόπη (Penny) Χωμενίδη (Μαραθωνοδρόμος)

"Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους, για τη νέα χρονιά, όλες τις χαρές της ζωής: Ευτυχία, ειρήνη και ασφάλεια σε κάθε ταξίδι για αυτούς και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Θεός μαζί σας, καλή χρονιά" 

Αλεξάνδρα Σκέντρου (Σοπράνο)

"Να χαρούμε ένα καινούργιο χρόνο γεμάτο Υγεία, Χαρές, αλληλεγγύη και καλή μουσική!!!"

Νικόλαος Μπάρδης (Πρόεδρος Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας)

"Για το νέο έτος, εύχομαι πάνω απ' όλα υγεία και ευτυχία σε όλους τους ομογενείς.  Επίσης, μιας και είμαι επίτιμος πρόεδρος της Panatha USA, εύχομαι στον Παναθηναϊκό να βρει τον δρόμο του, καθώς το 2014 είναι μια χρονιά κομβική και οριακή.  Επίσης, εύχομαι στους ομογενείς να έχουν τον αθλητισμό που αξίζουν"

Κώστας Βαγγελάτος (Ομοσπονδία Κεφαλήνων και Ιθακησίων "Οδυσσεύς")

"Κατ' αρχήν, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.  Επίσης, εύχομαι το 2014 να είναι η χρονιά που θα ορθοποδήσει η πατρίδα μας"

π. Γεράσιμος Μπάλας (εφημέριος Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Ταξιάρχου και Γερασίμου Hicksville)

"Εύχομαι ο Κύριος να ευνοήσει όλους μας αυτή τη νέα χρονιά, και να βοηθήσει την Ελλάδα.  Ακόμη, να φωτίσει τους ιθύνοντες για να αποδώσουν δικαιοσύνη"

Ελευθερία Ίκουτα (Εκπαιδευτικός)

"Ο παλιός χρόνος να πάρει μαζί του ό,τι μας πλήγωσε και μας πόνεσε και
με αισιοδοξία και ελπίδα να υποδεχθούμε το νέο χρόνο. Να έχουμε όλοι
μια χρονιά δημιουργική και με έμπνευση.
Χρόνια πολλά!"

Δημήτρης Φιλιππίδης (Δημοσιογράφος New Greek TV)

"Eύχομαι ο καινουριος χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο και να μας φέρει όλα όσα επιθυμούμε και ονειρευόμαστε. 2014 ευχές για Υγεία, για Ευτυχία και Ευμερία πάντοτε με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία. Να έχουμε πάντα δίπλα μας ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε. Ας είναι το 2014, ο καλύτερος χρόνος στη ζωή μας, μέχρι τον επόμενο!"