Log in
A+ A A-

Εξαφανίστηκε ομογενής από τον Καναδά

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη ενός ομογενή από τον Καναδά, ο οποίος ταξίδεψε αεροπορικώς στο Μεξικό πριν από έξι μήνες αλλά, τελικά, δεν επέστρεψε ποτέ στην βάση του.

Πρόκειται για τον 40χρονο Τζον Πίτερ Λιουδάκη, για την ζωή του οποίου εκφράζονται, πλέον, έντονοι φόβοι, αφού έκτοτε δεν υπήρξε κανένα σημείο ζωής ή νύξη όσον αφορά στην τύχη του.

Ο 40χρονος άνδρας παρέμεινε για μια εβδομάδα στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, στο Μεξικό, απ' όπου και αναχώρησε στις 24 Μαϊου προς άγνωστη κατεύθυνση.  Έκτοτε, δεν επικοινώνησε ξανά με κάποιον ενώ και η διοίκηση του ξενοδοχείου δεν είχε κάποιες περαιτέρω λεπτομέρειες να δώσει.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί φοβούνται πως έχει συμβεί το μοιραίο, η Αστυνομία του Τορόντο δηλώνει ότι η υπόθεση Λιουδάκη παραμένει ανεξιχνίαστη, κάτι που σημαίνει ότι ο 40χρονος για τις Αρχές δεν θεωρείται νεκρός, τουλάχιστον την δεδομένη χρονική στιγμή.

Η οικογένειά του κάνει έκκληση σε όποιον έχει να δώσει πληροφορίες σχετικά με την τύχη του στις αρμόδιες Αρχές, να το κάνει άμεσα, προκειμένου να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.