Log in
A+ A A-

AHEPA: Βραβείο Χαιρετισμού στις Γυναίκες στη Πρόεδρο του New Greek TV και Wellness Expert, Γιάννα Νταρίλη.

Featured AHEPA: Βραβείο Χαιρετισμού στις Γυναίκες στη Πρόεδρο του New Greek TV και Wellness Expert, Γιάννα Νταρίλη.

Πάνω από 800 Ελληνοαμερικανοί από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με πολλούς αδελφούς και αδελφές AHEPA πέταξαν από την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και των Βρυξελλών. Οι Έλληνες συνέρρευσαν στην έρημο του Λας Βέγκας Νεβάδα για να συναναστραφούν, να δωρίσουν και να γιορτάσουν διάφορους τιμητές που βραβεύτηκαν από την AHEPA, συμπεριλαμβανομένου του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, και Daughters of Penelope Salute to Women Award στην τηλεοπτική προσωπικότητα και Wellness Expert, Γιάννα Νταρίλη.Βραβευμένη η Γιάννα Νταρίλη

Ο φετινός Χαιρετισμός στις Γυναίκες, τίμησε την Ελληνοαμερικανίδα, Γιάννα Νταρίλη, που υπηρετεί την Ελληνική και την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα για περισσότερα από 25 χρόνια. Η Μεγάλη Πρόεδρος των Κόρων της Πηνελόπης, Ζωρζέτ Μπουλεγέρη και η Εκτελεστική Διευθύντρια, Έλενα Σαβιολάκη, καλωσόρισαν τις αδελφές και θεραπαινίδες των DOP από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες στο γεύμα των βραβείων, συμπεριλαμβανομένου του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Γιώργου Τσούνη, και του Ανώτατου Προέδρου της AHEPA. Τζίμυ Κόκοτα, μεταξύ των οποίων και ο νεοεκλεγείς Ανώτατος Πρόεδρος Σάβας Τσιβίκος.

Οι καλεσμένοι συναντήθηκαν και γιόρτασαν τη φετινή τιμώμενη και μίλησαν για τα επιτεύγματά της. Η καριέρα της Γιάννας Νταρίλη στον κλάδο των ΜΜΕ εκτείνεται πάνω από 25 χρόνια, έχοντας εργαστεί σε μεγάλα ελληνικά και αμερικανικά τηλεοπτικά κανάλια ως παρουσιάστρια, δημοσιογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης και συγγραφέας. Είναι πρωτοπόρος στον ραδιοτηλεοπτικό χώρο στην Ελλάδα ως μία από τις πρώτες γυναίκες που παρουσιάζε και παρήγαγε αγγλόφωνο πρόγραμμα και η πρώτη γυναίκα που υπηρέτησε ως Διευθύνουσα Σύμβουλος και Πρόεδρος στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης για το Greek American Channel, New Greek TV, στο Spectrum, Charter, RCN και Bell Fiber Canada. Τα κυριότερα στιγμιότυπα της καριέρας της περιλαμβάνουν παρουσιάστρια και παρουσιάστρια των πρώτων αγγλόφωνων ειδήσεων και εκπομπών περιοδικών για τον Antenna και την ERT World, Master of Ceremonies για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004, συγγραφέας του πρώτου βιβλίου γυμναστικής και διατροφής για την Ελλάδα, συντονιστής πολλών πάνελ που σχετίζονται με το UN SDG's στα Ηνωμένα Έθνη, οικοδεσπότης της πρώτης αγγλόφωνης σειράς ταξιδιών στην Ελλάδα «Mediterranean Blue», στο κανάλι PBS και OTE History, συντάκτης για τα huffingtonpost.com & thriveglobal.com. Η Γιάννα είναι κάτοχος διαφόρων πτυχίων που περιλαμβάνουν μεταπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό. Το ευρύ εκπαιδευτικό της υπόβαθρο περιλαμβάνει τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, την επιστήμη και την υγεία, τη διατροφή και την εναλλακτική ιατρική.

Facetune 28 07 2023 10 43 47

Χαιρετισμός στις γυναίκες

Ο Χαιρετισμός στις Γυναίκες σχεδιάστηκε το 1965 για να προωθήσει τις Κόρες της Πηνελόπης ως μια σημαντική Εθνική και Διεθνή Φιλανθρωπική Οργάνωση Γυναικών, ο Μέγας Πρόεδρος Μεράκος υιοθέτησε την ιδέα να τιμήσει μια γυναίκα που αντιπροσώπευε και κατείχε τους στόχους και τα ιδανικά των Κόρες της Πηνελόπης.Το AHEPA 101 Supreme Gala απένειμε διάφορα βραβεία με την υπέρτατη τάξη του AHEPA στους αδελφούς AHEPA που έχουν κάνει τη διαφορά με την ακούραστη δουλειά τους. Το φετινό βραβείο AHEPAN της Χρονιάς δόθηκε στον Ανώτατο Πρόεδρο του Καναδά, Βασίλειος Σιούλας από την Οττάβα.Η AHEPA βράβευσε τον Ελληνοαμερικανό και μέλος της AHEPA, Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Γιώργο Τσούνη, για το ακούραστο έργο του με την Ελληνική και Ελληνοαμερικανική Κοινότητα και για τις μεγάλες φιλανθρωπικές του δωρεές για διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς του AHEPA. Ο Πρέσβης Τζορτζ Τσούνις είναι δικηγόρος και επιχειρηματίας και προτάθηκε από τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για να υπηρετήσει ως πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα και επιβεβαιώθηκε από τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών και άρχισε να υπηρετεί στις 10 Μαΐου 2022.

IMG 3060

Το συγκινητικό πενταήμερο συνέδριο επικεντρώθηκε στο να παρακινήσει τη νέα γενιά των Γιων του Περικλή και των Θεραπαινίδων της Αθηνάς, να συνεχίσουν να υπηρετούν τη άνω των 100 ετών μεγάλη κληρονομιά της οργάνωσης