Log in
A+ A A-

Το δράμα της συζύγου του Ανδρέα Παναγόπουλου - Εκστρατεία για να βοηθηθεί οικονομικά - Στην Ελλάδα η κηδεία του 44χρονου

Στην Ελλάδα θα μεταφερθεί η σωρός του 44χρονου Ανδρέα Παναγόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια των κτιρίων που ισοπεδώθηκαν μετά την έκρηξη της Τετάρτης, στο Μανχάτταν.  Εκστρατεία για να βοηθηθεί η σύζυγός του, που έχασε τα πάντα.

Συγκλονίζει το δράμα της οικογένειας του Έλληνα μουσικού Ανδρέα Παναγόπουλου, ο οποίος είναι μεταξύ των οκτώ - μέχρι στιγμής - νεκρών που έχασαν την ζωή τους στην φονική έκρηξη του Ανατολικού Χάρλεμ.  Ήδη, στη Νέα Υόρκη έχει φτάσει ο αδερφός του, προκειμένου να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες σχετικά με την επικείμενη μεταφορά της σωρού του στην Ελλάδα, όπου και θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Όμως, η απώλεια του άτυχου μουσικού έχει και άλλα τραγικά πρόσωπα, τα οποία θα κληθούν να συνεχίσουν την ζωή τους υπό το βάρος μιας πολλαπλής απώλειας.  Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι η σύντροφος της ζωής του, Liseth Perez, που θα κληθεί να σταθεί πάλι στα πόδια της έχοντας χάσει τα πάντα: Τον άνθρωπό της, το σπίτι της, τα υπάρχοντά της.

Ήδη, φίλοι του Ανδρέα Παναγόπουλου δημιούργησαν σελίδα ηλεκτρονικής δωρεάς στην διαδικτυακή υπηρεσία giveforward ( https://www.giveforward.com/fundraiser/6864/help-liseth-perez-harlem-building-explosion-recovery ) προκειμένου η Liseth να ανταπεξέλθει οικονομικά στην προσπάθειά της να ξεκινήσει ξανά την ζωή της.

Η Liseth είναι δημοσιογράφος, κατάγεται από την Βενεζουέλα και στεκόταν στο πλευρό του άτυχου μουσικού για πολλά χρόνια.  Άλλωστε, το φιλικό τους περιβάλλον κάνει λόγο για ένα πραγματικά πολύ αγαπημένο ζευγάρι.