Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Ομογενής αποζημιώθηκε με 6,3 εκατομμύρια δολάρια για εργατικό ατύχημα

Ένα υψηλό χρηματικό ποσό θα λάβει ως αποζημίωση από την πόλη της Νέας Υόρκης ένας 43χρονος ομογενής εργάτης, ο οποίος υπέστη βαριές σωματικές βλάβες πέφτοντας από σκαλωσιά ύψους 20 ποδιών, ενώ εκτελούσε εργασίες σε σχολείο του Μπρούκλιν.

Πρόκειται για τον Μπράιαν Πετρίδη, 43 ετών σήμερα, η ιστορία του οποίου προκαλεί σοκ, καθώς αναγκάστηκε να στείλει το ένα του παιδί να μείνει με συγγενείς, καθώς δεν είχε την δυνατότητα να εργαστεί και να προσφέρει στην οικογένειά του!

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο κ. Πετρίδης στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μπρούκλιν, ο αρμόδιος εργολάβος του ζήτησε να συναρμολογήσει την σκαλωσιά ύψους 20 ποδιών, κάτι που αποδείχθηκε μοιραίο για την σωματική του ακεραιότητα.

"Του επεσήμανα πως πρόκειται για μια επικίνδυνη διαδικασία, αυτός όμως επέμενε", ανέφερε ο Πετρίδης, κατονομάζοντάς τον ως τον βασικό υπεύθυνο για τον τραυματισμό που άλλαξε την ζωή του για πάντα.

"Είμαι 43 χρονών και αισθάνομαι 83.  Δεν μπορώ ούτε να δέσω τα παππούτσια μου", ήταν το περιεχόμενο των δηλώσεών του στην New York Post.

Πλέον, στον κ. Πετρίδη επιδικάστηκε το ποσό των 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων, δίνοντάς του την ευκαιρία να σχεδιάσει το μέλλον της οικογένειάς του με μεγαλύτερη οικονομική άνεση.