Log in
A+ A A-

Τον Ιούλιο το 60ο Συνέδριο των Χιακών Σωματείων

Η Χιακή Ομοσπονδία και ο Παγχιακός Σύλλογος «Κοραής» θα φιλοξενήσουν το 60ο Συνέδριο των Χιακών Σωματείων Αμερικής και Καναδά στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Αμερικανικής Ανεξαρτησίας από την Πέμπτη, 3 Ιούλιου μέχρι Κυριακή 6 Ιουλίου.

Οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει και οι δύο οργανώσεις που φιλοξενούν το Συνέδριο εργάζονται ακούραστα για να έχουν μια εποικοδομητική, γόνιμη και ψυχαγωγική σειρά εκδηλώσεων. Ο σκοπός του Συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή τους Χιώτες ομογενείς και τους φίλους τους από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, για ένα Σαββατοκύριακο το οποίο θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους παρεβρισκόμενους.

Στο Συνέδριο θα γίνει αναφορά στο παρελθόν, θα εξεταστεί το παρόν και θα συζητηθούν στρατηγικές για το μέλλον των οργανώσεων.

Μερικές από τις δραστηριότητες περιλαμβάνουν ένα παιχνίδι baseball με την ομάδα των Mets με πυροτεχνήματα για τον εορτασμό της Ημέρας της αμερικανικής ανεξαρτησίας, εκδηλώσεις για τη νεολαία, περιηγήσεις σε αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, συζήτηση στρογγυλής τραπέζης σχετικά με το μέλλον της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, επίσημο δείπνο, διαγωνισμό φωτογραφίας και πολλές άλλες.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, διοργανώνετε έκθεση Χιακών Προϊόντων και Τουρισμού για την προώθηση των μοναδικών προϊόντων της Χίου και των αξιοθέατων του νησιού μας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για το πλήρες πρόγραμμα και πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις, καλέστε στο 718-204-2550 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.chianfed.org/2014convention.