Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Εκδήλωση για την 150η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων

Την 150η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα θα τιμήσει και φέτος η οργανωμένη ομογένεια, με μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαϊου στις 6 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο (27-09 Crescent Str., Astoria, NY).

Το πρόγραμμα έχει επιμορφωτικό, αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, περιλαμβάνοντας, αρχικά, Ιστορική παρουσίαση από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Γιώργο Ηλιόπουλο και, στην συνέχεια, Επτανησιακό Μουσικό Πρόγραμμα από τον Ζακυνθινό μουσικοσυνθέτη Πέτρο Κλαμπάνη και τον τραγουδιστή Τάσο Παπαϊωάννου, ενώ θα προσφερθούν και κεράσματα.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Ιόνιο Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής, την Ομοσπονδία Κεφαλλήνων και Ιθακησίων "Οδυσσεύς", τον Πανκερκυραϊκό Σύλλογο, την Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Νέας Υόρκης, τον Κεφαλονίτικο Σύλλογο "Άγιος Γεράσιμος" NJ, τον Σύλλογο Ζακυνθίων "Διονύσιος Σολωμός", τον Σύλλογο Λευκαδίων "Η Λευκάς", τον Σύλλογο Ερικουσίων "Η Ερικουσα" και τον Σύλλογο Μαθρακίου "Το Μαθράκι".

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στους: Νίκο Μπάρδη (347- 678-3267) και Κώστα Βαγγελάτο (718- 415-7101)