Log in
A+ A A-

Η Βαρντάλος ξαναχτυπα με "Γάμο αλά Ελληνικά" νούμερο 2!

Την μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία "Γάμος αλά Ελληνικά" επαναφέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες η Ελληνο-Καναδέζα ηθοποιός, Νία Βαρντάλος, η οποία αποκάλυψε πως είναι έτοιμη για τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας.

Δώδεκα χρόνια μετά, λοιπόν, η Τούλα Πορτοκάλος και η θορυβώδης ελληνοαμερικανικών χαρακτηριστικών οικογένειά της, θα επιστρέψουν στις αίθουσες, με μια ιστορία που προέκυψε από την πραγματική ζωή της Βαρντάλος, μέσα από την εμπειρία της μητρότητας.

"Ξέρω πως μερικοί κυνικοί άνθρωποι στα Μέσα ενημέρωσης θα γράψουν ότι ο μόνος λόγος που το κάνω είναι γιατί ξέμεινα από χρήματα, ή γιατί θέλω να φιλήσω και πάλι τον Τζον Κόρμπετ. Λοιπόν ένα από αυτά τα δύο ισχύει", ανέφερε η Βαρντάλος στο Facebook.

Η πρώτη ταινία του "Γάμου αλά Ελληνικά" ("My Big Fat Greek Wedding") προβλήθηκε το 2002 και αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις εκείνης της σεζόν, κάνοντας "θραύση" όχι μόνο στις ΗΠΑ και την Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.  Υπολογίζεται ότι τα συνολικά έσοδα της ταινίας άγγιξαν τα 370.000.000 δολάρια, ενώ κέρδισε και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου.

Πάντως, από εκείνη την περίοδο και μετά, η Νία Βαρντάλος αναζητά τον τρόπο να επαναλάβει μια ανάλογη επιτυχία στην κινηματογραφική βιομηχανία, καθώς το 2009 σε μια ταινία με ανάλογη "ελληνοκεντρική" θεματολογία («My Life in Ruins – Έρωτας αλά Ελληνικά») δεν είχε τις ανάλογες επιδόσεις.  Αυτήν την φορά, όμως, θεωρείται πως έχει αρκετές πιθανότητες να το καταφέρει.

Στην παραγωγή θα είναι και πάλι η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Ρίτα Γουίλσον, σύζυγός του Τομ Χανκς, η οποία έχει συνεργαστεί άψογα με την Βαρντάλος κατά το παρελθόν.