Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165
Log in
A+ A A-

Την 25η Μαρτίου στις αίθουσες ο "Γάμος αλά ελληνικά 2" - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ

Επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες η περίφημη "οικογένεια Πορτοκάλος", που ετοιμάζεται πλέον να γαλουχήσει και να παντρέψει, σύμφωνα με τις αρχές της, την επόμενη γενιά.

 

Το 2002, η ελληνικής καταγωγής Νία Βαρντάλος μετέφερε στην μεγάλη οθόνη - με μια δόση σατιρικής υπερβολής ασφαλώς - τις ιδιαιτερότητες μιας ελληνικής οικογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες και πώς τις βιώνουν οι νεότερες γενιές, οι οποίες μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον όχι πάντα συμβατό με την αμερικανική νοοτροπία. Τότε, η ιστορία εκτυλισσόταν γύρω από την επιλογή της ίδιας (ως "Τούλας") να παντρευτεί έναν μη Έλληνα (John Corbett), για τον οποίο η ευρύτερη οικογένειά της είχε κλιμακωτές αντιδράσεις: Αρχικά τον έβλεπε με δυσπιστία επειδή "δεν ήταν σαν κι αυτήν" και, στην συνέχεια, προσπάθησε να τον εντάξει και να τον προσαρμόσει στον "ελληνικό" τρόπο σκέψης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αυτήν την φορά, η ιστορία θα εστιάσει στη νεότερη γενιά και, ειδικότερα, στην Πάρις, κόρη της Τούλας, την οποία υποδύεται η επίσης ομογενής Έλενα Καμπούρις.  Πώς θα καταφέρει να θέσει όρια στο "σόι" το οποίο την έχει επίσης από κοντά και ονειρεύεται ότι, σε αντίθεση με την μητέρα της, θα την παντρέψει με έναν Έλληνα για να συνεχιστεί η παράδοση; Την ίδια στιγμή βέβαια, ο παππούς και η γιαγιά της έχουν άλλους μπελάδες, καθώς ανακαλύπτουν πως, λόγω γραφειοκρατικού λάθους, δεν υπήρξαν ποτέ παντρεμένοι!

Όπως δήλωσε η Νία Βαρντάλος, επανέφερε σχεδόν σύσσωμο το καστ από την πρώτη ταινία, η οποία τότε είχε βγει στις αίθουσες ως ανεξάρτητη παραγωγή συνολικού μπάτζετ 5 εκ. δολαρίων, για να φέρει στα ταμεία ένα ιλιγγιώδες και δυσανάλογα υψηλό ποσό (241 εκ. δολάρια!).  Έτσι, αυτήν την φορά, την παραγωγή υπογράφει η Universal Pictures.

Στην ταινία, η οποία θα βγει στις αίθουσες ανήμερα 25η Μαρτίου, θα έχουν ρόλο - έκπληξη ο Τ. Στάμος και η Ρ. Ουίλσον.