Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Το "Λουκούμι" γιορτάζει με Άννα Βίσση - Καλομοίρα - Μαρούλη

Με την συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων η Άννα Βίσση και η Ολυμπία Δουκάκις, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου η εκδήλωση των εκδόσεων της σειράς ελληνοαμερικανικών παιδικών βιβλίων "Loukoumi and Friends", υπό την οργανωτική ευθύνη του ομογενή συγγραφέα και δικηγόρου, Nick Katsoris.

Στο event, που θα πραγματοποιηθεί στο Manhattan's Scholastic Theatre, θα εμφανιστούν, ακόμη, η Καλομοίρα, η Gloria Gaynor και ο Κωνσταντίνος Μαρούλης, υποσχόμενοι μια αξέχαστη βραδιά σε μικρούς και μεγάλους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί ακόμη το νέο καρτούν της σειράς, με τίτλο "Loukoumi And The Schoolyard Bully", που έχει σαν στόχο να περάσει μηνύματα ενάντια στην μάστιγα του bullying στα σχολεία, με τη Νία Βαρντάλος και τον Μόργκαν Φρήμαν να "δανείζουν" τις φωνές τους για τις ανάγκες της αφήγησης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, μέσω της οποίας ένα από τα παρευρισκόμενα παιδιά θα μπορέσει να ζήσει την "ημέρα των ονείρων του" ("Dream Day").  Πρόκειται για μια κοινωνική προσφορά του Οργανισμού του Nick Katsoris, μέσω της οποίας το τυχερό παιδί θα έχει την δυνατότητα να περάσει μια ημέρα κοντά στο επάγγελμα που ενδιαφέρεται να εξασκήσει όταν ενηλικιωθεί.

Η προσέλευση στην εκδήλωση είναι αυστηρά περιορισμένη (271 άτομα) και όσοι ενδιαφέρονται για να καταθέσουν αιτήσεις μπορούν να κάνουν κλικ εδώ.