Log in
A+ A A-

Νέα Υορκη: Αποθέωση για τον Βασίλη Κωνσταντίνου στην "Panatha USA"

Δεκάδες φίλοι του Παναθηναϊκού από τη Νέα Υόρκη, αλλά και τον σύνδεσμο της Φιλαδέλφειας, γέμισαν ασφυκτικά τα γραφεία της "Panatha USA" στην Αστόρια, προκειμένου να δουν από κοντά το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και την παλιά δόξα της ομάδας, Βασίλη Κωνσταντίνου, που μετέβη στη Νέα Υόρκη με την ιδιότητα του Α' Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

"Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Συνδέσμου για τα συγκινητικά τους λόγια. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας εδώ για να γιορτάσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι σαν να βρέθηκα σε μια αίθουσα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας", δήλωσε ο "αγριόγατος", ο οποίος παρατηρούσε για αρκετή ώρα τα ενθύμια, τις αφίσσες και τα εκθέματα της Panatha USA.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε δώρο στην Panatha USA μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών του Παναθηναϊκού, ενώ, με την σειρά τους, οι επικεφαλής του συνδέσμου του έκαναν το δικό τους δώρο ζητώντας του, μεταξύ άλλων, να τους αφήσει ως αντάλλαγμα... το Κύπελλο. Ασφαλώς, ο Α' Αντιπρόεδρος τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, υποσχέθηκε όμως ότι, αν η ομάδα κατακτήσει το νταμπλ, του χρόνου, είτε το τρόπαιο του Κυπέλλου, είτε του Πρωταθλήματος, να δωριστεί στην "Panatha USA".

Πάντως, έγινε γνωστό ότι στην επίσημη χοροεσπερίδα της Panatha USA στις 25 Οκτωβρίου θα δώσει το παρών, εκτός από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, όπως επίσης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιάννης Καλιτζάκης.