Log in
A+ A A-

Κωνσταντίνου: Πειθαρχική δίωξη για τις δηλώσεις του στο New Greek TV

Την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα προκάλεσε το ρεπορτάζ του New Greek TV με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου, από τη Νέα Υόρκη, καθώς ο εισαγγελικός λειτουργός, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, τον κάλεσε σε απολογία.

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντίνου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον της ΕΠΟ, την οποία χαρακτήρισε "κατευθυνόμενη", θέλοντας να δείξει τον βαθμό δυσκολίας του έργου της Διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου.

"Ο κ. Αλαφούζος έχει να αντιμετωπίσει μια κατευθυνόμενη ΕΠΟ και μια σούπερ λίγκα που είναι με το μέρος της ΕΠΟ. Δεν μπορούμε να το πολεμήσουμε με τον ίδιο τρόπο, γιατί δεν θέλουμε να μπούμε σε παράνομες πράξεις. Έχουμε κάνει τις ενέργειές μας, υπάρχουν και δικαστήρια που θα έρθουν τους επόμενους μήνες, ώστε να γίνει εξυγίανση του ελληνικού ποδοφαίρου. Ακόμη και στα θέματα της διαιτησίας είμαστε μόνοι μας.", είχε δηλώσει ο Βασίλης Κωνσταντίνου, με απόσπασμα της δήλωσής του να περιλαμβάνεται και στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ του New Greek TV.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Εισαγγελέα έχει ως εξής:

"Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στο αντιπρόεδρό της, Βασίλη Κωνσταντίνου για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (δηλώσεις στις 31/10/2014)"