Log in
A+ A A-

Σούπερ Λίγκα: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

Η νίκη - θρίλερ του Παναθηναϊκού στα Χανιά, η επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Βέροιας και το πανηγυρικό πέρασμα του Εργοτέλη από τον Βόλο ήταν ορισμένα από τα αποτελέσματα που σημάδεψαν την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Στο Στάδιο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τη μέχρι πρότινος πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Βέροια. Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποχρέωσε τον Ατρόμητο στην πρώτη του φετινή ήττα (1-0). Και στα Πηγάδια, η Ξάνθη πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε βάρος του Λεβαδειακού (2-0).  Την Κυριακή ο Εργοτέλης διέλυσε με 4-1 την Νίκη, ο Αστέρας, η Κέρκυρα και ο Πανθρακικός πήραν νίκες στο γήπεδο τους, ενώ ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες με διπλό στα Χανιά επί του Πλατανιά.

Νίκη Βόλου - Εργοτέλης 1-4
Στο ντέρμπι των ουραγών ο Εργοτέλης πέρασε θριαμβευτικά από τον Πανθεσσαλικό Στάδιο, επικρατώντας με 4-1 της Νίκης Βόλου που παραμένει δίχως βαθμό μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές της Super League.

Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Η Κέρκυρα πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μιχαήλ να πετυχαίνει αυτογκόλ στο πρώτο ημίχρονο. Απίστευτο γκολ στο 93' ο Ζορμπάς.

Πανθρακικός - Πανιώνιος 1-0
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Πανθρακικός, ο οποίος επιβλήθηκε με 1-0 χάρις στο πέναλτι του Ιγκόρ. Με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα έπαιζαν οι "κυανέρυθροι" λόγω της αποβολής του Χατζηισαΐα.

ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-0
Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου σε ένα ματς όπου ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο Τζορτζ που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι άλλαξε την ροή του αγώνα υπέρ των Κρητικών.

Ξάνθη - Λεβαδειακός 2-0
Η Ξάνθη νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια και σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Επιστροφή στα γκολ για Καπετάνο και Κλέιτον.

Ολυμπιακός - Βέροια 3-0
Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε αλλά κατέβαλε την αντίσταση της Βέροιας στο Φάληρο, φτάνοντας στο τελικό 3-0 με πέναλτι του Μήτρογλου (33') και δύο γκολ στο φινάλε από τους Μπενίτες (88') και Κασάμι (90+2').

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ Καλλονής 1-0
Ένα γκολ στο 3ο λεπτό ήταν αρκετό έτσι ώστε ο Αστέρας Τρίπολης να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής.

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 2-3
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε για πρώτη φορά του Πλατανιά στα Χανιά με 3-2 έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ και με τον Ζέκα να πετυχαίνει το γκολ της νίκης. Καλές εντυπώσεις άφησαν οι γηπεδούχοι που έφεραν σε δύσκολη θέση τους πράσινους.

Πηγή: Sport24