Log in
A+ A A-

Η απάντηση του Ροντρίγκες και η αναζήτηση στόπερ

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό περιμένουν την επίσημη απάντηση των Ιταλών για τον Ροντρίγκες παρά τα συνεχή δημοσιεύματα στην Ιταλία που λένε πως ο παίκτης δεν παραχωρείται στο μικροσκόπιο έχουν μπει δυο άλλες λύσεις.

Εν αναμονή της επίσημης απάντησης της Βερόνα για τον Γκιγιέρμο Ροντρίγκες βρίσκονται στον Παναθηναϊκό καθώς οι πράσινοι τονίζουν ότι παρά τα δημοσιεύματα των Ιταλών για οριστικό όχι οι ίδιοι δεν έχουν ενημερωθεί για κάτι σχετικά. Για αυτό και ο ποδοσφαιριστής της Βερόνα παραμένει ως η πρώτη προτεραιότητα.

Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι στο τραπέζι δεν έχουν πέσει και άλλα ονόματα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι πράσινοι έχουν ξεχωρίσει δυο περιπτώσεις και τις τσεκάρουν ώστε να προχωρήσουν μια από αυτές σε περίπτωση που η υπόθεση του Ροντρίγκες δεν προχωρήσει οριστικά. Άλλωστε στο τριφύλλι δεν θα περιμένουν να τελειώσει ο Ιανουάριος για να πάρουν την απάντηση της Βερόνα αλλά ίσως μερικές μέρες ακόμα ώστε να κάνουν και αυτοί την κίνηση τους.

Σε ότι έχει να κάνει με τον αμυντικό της Βερόνα τώρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έμεινε εκτός του αγώνα με την Έμπολι που θα διεξαχθεί την Τρίτη (6/1) το μεσημέρι καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και το ακριβές μέγεθος της ζημιάς αλλά και ο χρόνος αποθεραπείας του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Ο Ροντρίγκες πάντως αποκλείστηκε από την 23άδα και θα χάσει και το σερί των βασικών συμμετοχών που είχε το τελευταίο διάστημα με την ομάδα του.

Μόνο αν υπάρξει αποχώρηση

Σε ότι έχει να κάνει με ενδεχόμενες άλλες προσθαφαιρέσεις στο πράσινο ρόστερ αυτές θα γίνουν μόνο αν υπάρχει αποχώρηση ή πώληση κάποιου παίκτη. Αν για παράδειγμα η Τορίνο μετουσιώσει σε πράξεις το ενδιαφέρον της για τον Καρέλη και τον αποκτήσει τότε στο τριφύλλι θα κινηθούν για παίκτη που θα καλύψει το κενό τους έχοντας άλλωστε και κάποια χρήματα από την οποιαδήποτε πώληση πραγματοποιηθεί.

Αλλιώς πολύ δύσκολα θα γίνει η οποιαδήποτε κίνηση που να αφορά σε παίκτη ο οποίος θα ενισχύσει τον Ιανουάριο τον Παναθηναϊκό.

Sport24