Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 97
Log in
A+ A A-

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ

  • Written by 

Για την 4η αγωνιστική των ομίλων

Cahmpions League: Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Τορίνο - Πανδαισία γκολ στο Μάντσεστερ. Στο 1-1 έμειναν Παρί και Άντερλεχτ - Τσέκαρε το εισιτήριο για τους «16» η Μπάγερν Μονάχου - Όλα ανοιχτά στον α΄ όμιλο.

1ος όμιλος

Ανοιχτή έμεινε η υπόθεση πρόκριση στους «16» του Champions League στον 1ο όμιλο, μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής.

Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έμεινε όρθια» στο «Ανοέτα», αποσπώντας ισοπαλία 0-0 με τη Σοσιεδάδ και έφτασε τους 8 βαθμούς, διατηρώντας το +1 από τη Λεβερκούζεν. Η Μπάγερ επίσης απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο Ντόνετσκ από τη Σαχτάρ, η οποία έφτασε στους 5. Πρώτος βαθμός στη φετινή διοργάνωση για τους Βάσκους, που μετρούσαν τρεις ήττες.

2ος όμιλος

Πριν τη σέντρα ήταν το παιχνίδι της αγωνιστικής και μετά το τέλος του, ίσως το καλύτερο που έχουμε δει στο φετινό Champions League. Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης χάρισαν σούπερ-θέαμα και τέσσερα γκολ στο «Juventus Stadium», με τους Τορινέζους -παρότι ήθελαν μόνο νίκη- στο τέλος να πανηγυρίζουν αφού στο άλλο ματς η Κοπεγχάγη έκανε χοντρή κηδεία στην Γαλατασαράι (1-0). Μετά το νέο αυτό, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κρατάει την πρόκριση στους «16» στα χέρια της, αφού έχοντας τρεις βαθμούς απέχει μόλις έναν από Τούρκους και Δανούς με τους οποίους παίζει στη συνέχεια.

3ος όμιλος
Οι πρωταθλητές Γαλλίας ήρθαν 1-1 στο Παρίσι με τους πρωταθλητές Βελγίου και έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το απόλυτο στον τρίτο όμιλο, όμως οι δέκα βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει τους φέρνουν πιο κοντά στην πρόκριση. Αντίθετα, οι Βέλγοι ελπίζουν πλέον βάσιμα για τη συμμετοχή στο Europa League.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο δεύτερο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν, παρά μόνο με τον Ιμπραϊμοβιτς στο 71' που ανταπέδωσε το γκολ του Ντε Ζεέουβ στο 68'.

4ος Όμιλος

Την πρόκρισή της στη φάση των «16» πήρε από το βράδυ της Τρίτης η Μπάγερν Μονάχου, που επικράτησε 1-0 της Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

Εύκολη νίκη για τη Σίτι, που νίκησε με σκορ 4-2 στο Μάντσεστερ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και «καθαρίζει» και το εισιτήριο της 2ης θέσης.

Πηγή: sport-fm.gr