Log in
A+ A A-

Μπάσκετ: Ντέρμπυ τέλος και στο βάθος... ντέρμπυ

Στις προσεχείς υποχρεώσεις τους σε Πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα στρέφουν πλέον την προσοχή τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, μετά τον χθεσινό προημιτελικό του Κυπέλλου στο ΣΕΦ, που έληξε με νίκη των «πρασίνων».

Στον θριαμβευτή Παναθηναϊκό, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς προσπαθεί να προσγειώσει τους παίκτες του, καθώς ακολουθεί μια τριάδα δύσκολών αγώνων, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού τονίζουν πως παρά τη νίκη, η ομάδα τους έχει πολλά να διορθώσει, καθώς παρουσιάστηκε επιρρεπής στα λάθη και άστοχή στις βολές. Στον Ολυμπιακό, το σύνθημα που επικρατεί είναι ψυχραιμία και σκληρή δουλειά, αφού τονίζεται ότι η ομάδα δεν είναι δυνατόν να κριθεί από το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Ασφαλώς, το προσεχές ματς με τον Κολοσσό Ρόδου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διασκέδαση των εντυπώσεων, ενώ στο μυαλό όλων στριφογυρίζει ο αγώνας της επόμενης Δευτέρας, πάλι εναντίον του Παναθηναικού, στο ΟΑΚΑ, αυτήν την φορά για το Πρωτάθλημα.