Log in
A+ A A-

Μπάσκετ: Εύκολα ο ΠΑΟ στην Ελευσίνα - Θρίλερ σε Τρίκαλα και Δράμα

Χωρίς να συναντήσει προβλήματα, ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Ελευσίνα με 76-54, έχοντας προηγηθεί ακόμη και με... 0-22.  Δύσκολη νίκη για Πανιώνιο στα Τρίκαλα.  "Φωνάζει" ο ΚΑΟΔ για το τρίποντο που χάρισε τη νίκη στη Νέα Κηφισιά, μέσα στην έδρα του.  Επεισοδιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αρη.

Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές διαμορφώνεται η βαθμολογία στις πρώτες θέσεις της Α1, μετά τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής, και με το ματς Ολυμπιακού - Ηλυσιακού στο ΣΕΦ να εκκρεμεί.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από την Ελευσίνα, νικώντας τον Πανελευσινιακό με 76-54, σε ένα ματς κατά το οποίο ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει βασικούς παίκτες, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Στην Πυλαία, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη επί του Άρη με 56-49 σε ένα ντέρμπυ που χαρακτηρίστηκε από ένταση και επεισόδια, με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας.

Στην Πάτρα, με κεκτημένη ταχύτητα από την δύναμη της έδρας, ο Απόλλων Πάτρας υποσκέλισε τον Ικαρο Χαλκίδας με 71-65, πατώντας ακόμη πιο γερά στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α1.

Στην Δράμα, ο ΚΑΟΔ φωνάζει για το τρίποντο του Τσαλδάρη, που χάρισε τη νίκη στην ΑΕ Νέας Κηφισιάς με 76-77 μέσα στην Δράμα.  Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν συγκεντρώσει στοιχεία για να ανατρέψουν στα Δικαστήρια το αποτέλεσμα του αγώνα, ο οποίος κρίθηκε στην παράταση.

Στην παράσταση κρίθηκε και το ματς μεταξύ Τρικάλων και Πανιωνίου, όπου οι Νεοσμυρνιώτες - οι οποίοι είναι δεύτεροι στην βαθμολογία - κατάφεραν να φύγουν νικητές με 83-84.

Αντίθετα, στο Ρέθυμνο, ο ΑΓΟΡ μετέτρεψε σε περίπατο ένα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, επικρατώντας με 86-67.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΓΟΡ - Κολοσσός 86-67

Πανελευσινιακός - Παναθηναϊκός 54 - 76

Απόλλων Πατρών - Ίκαρος Χαλκίδας 71 - 65

ΚΑΟΔ - Νέα Κηφισσιά 76 - 77

ΠΑΟΚ - Αρης 56 - 49

Τρίκαλα - Πανιώνιος 83 - 84

Ολυμπιακός - Ηλυσιακός (Δευτέρα)