Log in
A+ A A-

Ο Καρμέλο Άντονυ επιβεβαιώνει (;) για Φιλ Τζάκσον

Σίγουρη θεωρεί την συνεργασία μεταξύ του Φιλ Τζάκσον και των Νιου Γιορκ Νικς ο σούπερ σταρ της ομάδας της Νέας Υόρκης, Καρμέλο Άντονυ, ο οποίος έκανε αναφορά στο θέμα σε γενικές δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη.

Ειδικότερα, ο Άντονυ ανέφερε ότι άκουσε "πως ο Φιλ Τζάκσον θα είναι ο νέος επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της ομάδας", επιβεβαιώνοντας έμμεσα όσα έχουν ακουστεί για την μεγάλη επιστροφή του πολυνίκη βετεράνου προπονητή στην ομάδα που τον ανέδειξε ως παίκτη, αυτήν την φορά από ένα τελείως διαφορετικό πόστο.

Όπως ήταν φυσικό, οι δηλώσεις του Άντονυ σήμαναν συναγερμό στους αθλητικούς συντάκτες, οι οποίοι επικοινώνησαν τόσο με την ομάδα όσο και τον ίδιο τον Τζάκσον, χωρίς όμως να λάβουν την πολυπόθητη επιβεβαίωση.

Σε κάθε περίπτωση, ενδεχόμενη άφιξη του Τζάκσον αναμένεται να παίξει ρόλο στην απόφαση του Καρμέλο Άντονυ για την παραμονή του ή όχι στους Νικς, αφού θα αποτελέσει ένα μεγάλο όπλο των διοικούντων στην προσπάθεια στελέχωσης μιας ομάδας η οποία θα ξαναφέρει τον τίτλο στο ιστορικό Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν.

Άλλωστε, ο Καρμέλο Άντονυ έχει τονίσει ότι είναι διατεθειμένος, εφόσον παραμείνει, να το κάνει με λιγότερα χρήματα, προκειμένου να ανοίξει χώρο στο σάλαρι καπ της ομάδας για την απόκτηση κι άλλων αστέρων, ικανούς να τον πλαισιώσουν σε ένα σύνολο που να μπορεί να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια.