Log in
A+ A A-

Στη Νέα Υόρκη το All Star Game 2015

Στη Νέα Υόρκη θα πραγματοποιηθεί το All Star Weekend του NBA για το 2015, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τους διοργανωτές.  Στο Madison Square Garden το παιχνίδι μεταξύ Ανατολής και Δύσης, στο Barclays Center του Brooklyn οι εκδηλώσεις του Σαββάτου.

Οι φίλοι του μπάσκετ στη Νέα Υόρκη θα χρειαστεί να περιμένουν περίπου ενάμιση χρόνο, η αναμονή όμως αξίζει τον κόπο: Θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα μεγάλα αστέρια του NBA, απολαμβάνοντας το υπερθέαμα του All Star Game Weekend.

Όπως αναφερόταν σε δημοσιεύματα και ανακοινώθηκε επίσημα από τους διοργανωτές, το NBA θα μοιράσει αναλόγως την δράση στις έδρες και των δυο ομάδων που εδρεύουν στη Νέα Υόρκη: τόσο στο Barclay Center των Nets στο Brooklyn, όσο και στο Madison Square Garden των ιστορικών New York Knicks.  

Ειδικότερα, το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Ανατολής και Δύσης, που θεωρείται το "φιλέτο" του All Star, θα φιλοξενηθεί στο Μανχάταν και το Madison Square Garden.  Αντίθετα, η δραστηριότητα του Σαββάτου θα λάβει χώρα στο Barclays Center, όπου και θα διεξαχθούν τα λεγόμενα preliminary events - όπως οι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων.

Κατ' αυτόν τον τρόπο, το All Star Game επιστρέφει στη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1998, όταν στο Πρωτάθλημα μεσουρανούσαν - για τελευταία χρονιά - οι Σικάγο Μπουλς των Τζόρνταν και Πίπεν.  Οι προηγούμενες φορές ήταν το 1954, 1955 και 1968, όλες στο Madison Square Garden.