Log in
A+ A A-

Διευκρινίσεις Γιαννακόπουλου: "Δεν ήθελα να θίξω Βαρδινογιάννη - Αλαφούζο" - Τρίμηνη απαγόρευση και πρόστιμο

Εξηγήσεις σχετικά με την επίμαχη δήλωσή του πως "δεν είναι Βαρδινογιάννης - Αλαφούζος να τον γ...νε στο γήπεδό του και να μην μιλάει" έδωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να θίξει ούτε τον πρώην, ούτε το νυν επικεφαλής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προκειμένου ν' αποφευχθεί η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, οφείλω να διευκρινίσω το εξής: Μέσω της δήλωσης στην οποία προχώρησα το βράδυ της Πέμπτης 29 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να θίξω τους κ.κ. Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο. Ο στόχος μου ήταν- και παραμένει φυσικά- να τονίσω σε όλους ότι όταν αδικείται η ομάδα μου, εγώ θα αντιδρώ και δεν θα κρατώ το στόμα μου κλειστό. Έκρινα σκόπιμο να προχωρήσω σ' αυτή τη διευκρίνιση ώστε να αποφευχθούν διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια", αναφέρει η νέα δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου.

Όλα αυτά, κι ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το "do or die" παιχνίδι του ΣΕΦ, όπου θα έχουν την τελευταία ευκαιρία να υπερασπιστούν τα σκήπτρα τους και να στείλουν την σειρά σε 5ο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Νεότερη ενημέρωση: 12:50

Στο μεταξύ, ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 33.200 ευρώ.