Log in
A+ A A-

Μουντιάλ: Χιλή - Αυστραλία 3-1

Ανώτερη η Χιλή, αιφνιδίασε την Αυστραλία από το πρώτο τέταρτο με δυο γκολ και πήρε τελικά τη νίκη με 3-1, σε έναν αγώνα που διεξήχθη για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Ο Αλέξις Σάντσες άνοιξε το σκορ στο 12' και στο 14' ο Χόρχε Βαλδίβια έκανε το 2-0.  Όλα έδειχναν ότι οι Χιλιανοί θα έκαναν... πάρτυ, όμως ένα τέρμα του Κέιχιλ στο 35' (σ.σ. σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο Μουντιάλ) έφερε τα "καγκουρώ" και πάλι στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι άρχισε να παίρνει μια "άγρια" ομορφιά στο δεύτερο ημίχρονο, αφού οι Χιλιανοί διακρίθηκαν από άγχος για την διατήρηση του αποτελέσματος και οι Αυστραλοί άρχισαν να βρίσκουν διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή.

Τελικώς, όχι μόνο δεν επήλθε η ισοφάριση, αλλά, αντίθετα, στην εκπνοή του αγώνα (92'), ο Μποσεζούρ έκανε το 3-1, βάζοντας την "υπογραφή" του στο τελικό αποτέλεσμα.

ΧΙΛΗ: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Χάρα, Μένα, Μαρσέλο Ντίας, Αράνγκις, Βιδάλ (60' Φελίπε Γκουτιέρες), Βαλδίβια (68' Μποσεζούρ), Αλέξις Σάντσες, Εντουάρντο Βάργκας (88' Πινίγια).

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, Φράνιτς (49' ΜακΓκάουαν), Γουίλκινσον, Σπιράνοβιτς, Ντάβιντσον, Μίλιγκαν, Τζέντινακ, Μπρεσιάνο (78' Τροΐζι), Όαρ (69' Χάλοραν), Λέκι, Τιμ Κέιχιλ.

Γκολ: 12' Αλέξις Σάντσες, 14' Βαλδίβια, 92' Μποσεζούρ / 35' Τιμ Κέιχιλ
Κάρτες: 44' Τιμ Κέιχιλ, 58' Τζέντινακ, 67' Μίλιγκαν, 86' Αράνγκις