Log in
A+ A A-

Αποθέωση των διεθνών μετά την επιστροφή

Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" κατά την επιστροφή τους από την Βραζιλία.  Χειροκροτήματα για Γκέκα, Κατσουράνη  - λατρεία για Καραγκούνη.

Καθήλωσαν ολόκληρη την ποδοσφαιρική υφήλιο και έκαναν την Ελλάδα να παραμιλά.  Στο τέλος, για μια λεπτομέρεια, δεν τα κατάφεραν, όμως τίποτε δεν μπορεί να μειώσει την προσπάθειά τους.  Ο λόγος για τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, που έφτασαν στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το απόγευμα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) και έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους Έλληνες φιλάθλους.

Ξεχωστή αξία έχει το γεγονός ότι ο κόσμος που συγκεντρώθηκε έδειξε την αγάπη του και σε παίκτες που βρέθηκαν στον στόχαστρο: Τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος αστόχησε στο καθοριστικό πέναλτυ απέναντι στην Κόστα Ρίκα, αλλά και τον Κώστα Κατσουράνη, που άκουσε τα εξ αμάξης από μεγάλη μερίδα φιλάθλων μετά την αποβολή του κόντρα στην Ιαπωνία.

Την παράσταση έκλεψε και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο αρχηγός της ομάδας, που έβαλε τέλος στην πολυετή παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Από την αποστολή της Εθνικής, εκτός από τον Φερνάντο Σάντος που αναχώρησε απευθείας για την Λισαβόνα, δεν επέστρεψαν οι Κώστας Μήτρογλου και Χοσέ Χολέμπας (ταξίδεψαν στην Γερμανία για να επισκεφθούν τις οικογένειές τους) αλλά και ο Γιάννης Μανιάτης, που παρέμεινε στην Βραζιλία για να κάνει διακοπές με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Σαλίνο.