Log in
A+ A A-

Εθνική Ελλάδος: Με ενίσχυση... από το NBA

Ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο αναμένεται να παρατάξει η Εθνική Ελλάδος στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, αφού και οι NBAερς δείχνουν ξεκάθαρη θετική διάθεση να ενισχύσουν την "γαλανόλευκη".

Ήδη, ο Κώστας Κουφός, που πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τους Γκρίζλις, δεσμεύτηκε ότι θα δώσει κανονικά το παρών, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έχει κερδίσει εξαιρετικές εμπειρίες μετά την πρώτη του χρονιά στο NBA και τους Μπακς.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή του Νικ Καλάθη, εάν δεν προκύψουν προβλήματα από την τιμωρία που του έχει επιβάλει το NBA για απαγορευμένες ουσίες, ενώ δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του Μάικ Μπράμου, που διεκδικεί μια θέση στον "μαγικό κόσμο" μέσω της συμμετοχής του στο Σάμερ Λιγκ με τα χρώματα των Χοκς.

Πλέον, το μεγάλο στοίχημα για τον Φώτη Κατσικάρη ακούει στο όνομα Βασίλης Σπανούλης.  Όλα αυτά καθώς, τις τελευταίες ημέρες, έγινε γνωστό ότι ο "Kill Bill" ανακάλεσε την απόφαση περί ξεκούρασης για την φετινή χρονιά και σκέφτεται να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της Εθνικής.  Εάν αυτό το σενάριο επαληθευτεί, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη επιστροφή του αναγεννημένου Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, τότε φαίνεται πως η "επίσημη αγαπημένη" έχει τις προϋπουθέσεις για μια πολύ καλή πορεία στο Παγκόσμιο.