Log in
A+ A A-

Η προπονήτρια που απειλεί το ανδρικό κατεστημένο στο NBA

Μια 34χρονη Αμερικανο-Ασιάτισα "απειλεί" να σπάσει το ανδρικό μονοπώλιο στην άκρη των πάγκων στο NBA.  Ο λόγος για την Νάταλι Νακάσσι, η οποία ανέλαβε ρόλο ασσίσταντ κόουτς στην ομάδα των Λος Άντζελες Κλίπερς για το Σάμερ Ληγκ και... προειδοποιεί τον αντρικό πληθυσμό ότι οι φιλοδοξίες της στην προπονητική δεν έχουν όρια.

Οπλισμένη με αυτοπεποίθηση, αλλά και με το ιστορικό ότι ξέρει να σπάει κατεστημένα - αφού υπήρξε η πρώτη Ασιάτισσα που αγωνίστηκε στο γυναικείο NBA - η Νακάσι δίνει οδηγίες σε αυστηρό ύφος στην ομάδα Σάμερ Λίγκ των Κλίπερς και δηλώνει ευθαρσώς ότι τα όνειρά της φτάνουν πολύ ψηλότερα:

"Θέλω να γίνω χεντ κόουτς στο NBA", δηλώνει ευθαρσώς και θεωρεί ότι, αργά ή γρήγορα, θα έλθει η ώρα της αναβάθμισης.

Η Νακάσι συνεργάζεται με τους Κλίπερς σε επίπεδο σκάουτινγκ, παρακολουθώντας βίντεο των αντιπάλων.  Για τις ανάγκες του Σάμερ Ληγκ, βρέθηκε βοηθός προπονητή, όμως, βάσει προγραμματισμού, όταν ξεκινήσει το πραγματικό Πρωτάθλημα, θα επιστρέψει στην κανονική της θέση.  Η ίδια όμως δεν πτοείται και αναζητά την ευκαιρία.  Άλλωστε, κατά καιρούς, έχει αποτελέσει επιλογή αρκετών παικτών για την προσωπική τους εκγύμναση, ενώ δεν λείπουν οι εκτιμήσεις αθλητικογράφων και παραγόντων του μπάσκετ ότι η ευκαιρία για αυτήν ίσως να έρθει συντομότερα απ' ό,τι αναμένεται.