Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Ποια εταιρεία προσφέρει δωρεάν το iPhone 6;

Υπάρχει τρόπος να αποκτήσει κάποιος το περίφημο iPhone 6 χωρίς να καταβάλει ούτε... δολάριο;  Κι όμως, μια από τις αμερικανικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών είναι έτοιμη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN, να κάνει το μεγάλο βήμα, συμπαρασύροντας ενδεχομένως και τις ανταγωνίστριες, με δεδομένη την "τρέλα" των Αμερικανών για τα τεχνολογικά δημιουργήματα της Apple.

Ο λόγος για την Verizon, η οποία, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη, θα δώσει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους καταναλωτές να αποκτήσουν το iPhone 6 χωρίς αντίτιμο, αρκεί να επιστρέψουν το παλιό τους iPhone - δεν έχει αναφερθεί για ποιες εκδόσεις - και να υπογράψουν συμβόλαιο δυο ετών.  Όπως τονίζεται, με την παράδοση της παλιάς συσκευής θα λάβουν μια δωροκάρτα αξίας 200 δολαρίων, η οποία θα χρησιμεύσει για την "δεσμευτική" αγορά του IPhone 6, το οποίο κοστολογείται με συμβόλαιο στα 200 δολάρια.

Η κίνηση της Verizon προκάλεσε έκπληξη και αιφνιδίασε τους ανταγωνιστές της, καθώς είναι η πρώτη φορά κατά την οποία μια εταιρεία προσφέρει τη νεότερη έκδοση του iPhone σε συμβόλαιο χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα.

Υπενθυμίζεται ότι τo iPhone6 θα βγει επίσημα στην αγορά στις 19 Σεπτεμβρίου.