Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Το ανθρώπινο πρόσωπο του Ρόμπιν Ουίλιαμς (Video)

  • Written by 

Μία από τις ..τελευταίες επιθυμίες μιας καρκινοπαθούς από τη Νέα Ζηλανδία, θέλησε να κάνει πραγματικότητα με τον δικό του τρόπο ο Ρόμπιν Ουίλιαμς.

Έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα μέσω email σε νεαρή καρκινοπαθή που είχε εκφράσει την επιθυμία να τον συναντήσει. Η 21χρονη Βίβιαν Γουόλερ, βρισκόταν στο τελικό στάδιο του καρκίνου και είχε φτιάξει μια λίστα με όσα ήθελε να ζήσει. Να προλάβει τα πρώτα γενέθλια της κόρης της Σόφι, να παντρευτεί τον σύντροφό της Τζακ και να συναντήσει τον δημοφιλή ηθοποιό τον οποίο θαύμαζε. Όμως η Γουόλερ ήταν πολύ άρρωστη για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ. Έτσι, ένας φίλος της επικοινώνησε με τον Γουίλιαμς, ενημερώνοντάς τον για την επιθυμία της.

Ο ηθοποιός ανταποκρίθηκε στο αίτημα μέσω ενός βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων, με το οποίο απευθυνόταν στην κοπέλα. «Γεια σου Βίβιαν, εδώ Ρόμπιν Γουίλιαμς. Τι γίνεται εκεί, στη Νέα Ζηλανδία;», της λέει χαμογελαστός και με νεοζηλανδέζικη προφορά. «Σου στέλνω την αγάπη μου, όπως και στον Τζακ και τη Σόφι. Τώρα μπορείς να με βγάλεις από τη λίστα σου».

Το βίντεο έδωσε στην εφημερίδα Sunday Star Times ο σύζυγος, πλέον, της Βίβιαν, Τζακ: «Τον αγαπάμε και θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν».

Ο Τζακ δεν έχει αναφέρει στη σύζυγό του την είδηση της αυτοκτονίας του αγαπημένου της καλλιτέχνη, καθώς κάτι τέτοιο θα την έθλιβε βαθύτατα,επιβαρύνοντας την ήδη άσχημη κατάσταση της υγείας της.