Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Στην γειτονιά των Αγγέλων ο Αντώνης Βαρδής

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Αντώνης Βαρδής, ο οποίος έχασε την άνιση μάχη με την επάρατο νόσο.

 

Ο Αντώνης Βαρδής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο "Υγεία" τους τελευταίους δυο μήνες, με την κατάστασή του να παρουσιάζει επιδείνωση το τελευταίο χρονικό διάστημα.  Τελικώς, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, ο οργανισμός του δεν άντεξε και επήλθε το μοιραίο, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και σε χιλιάδες θαυμαστές του σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Αντώνης Βαρδής γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1948 στο Μοσχάτο και έκανε το πρώτο του βήμα στην μουσική σκηνή το 1965, με το συγκρότημα VICKINGS.  Με την πάροδο των ετών, έγινε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ οι ιδιαίτερες συνθέσεις του "έντυσαν" γνωστά μουσικά ακούσματα σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από 10 ημέρες, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια ψευδής πληροφορία για τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή, η οποία αναπαρήχθη από διάφορα ΜΜΕ που έπεσαν στην "παγίδα", αλλά τελικά διαψεύστηκε λίγο αργότερα.  Δυστυχώς, αυτήν την φορά, η είδηση της απώλειας είναι πραγματικότητα.