Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Οι χάκερς απειλούν τώρα την Έμμα Γουότσον

  • Written by 

Μετά την αποκάλυψη προσωπικών φωτογραφιών της Ριάνα, της Κιμ Καρντάσιαν, της Κέιτ Άπτον και της Τζένιφερ Λόρενς, οι χάκερς αυτή τη φορά έχουν βάλει στο στόχαστρο την ηθοποιό Έμμα Γουότσον.

«Έμμα είσαι η επόμενη» αναφέρουν σε ειδική ιστοσελίδα που έχουν δημιουργήσει και στην οποία υπάρχει μια φωτογραφία της δίπλα σε αντίστροφη μέτρηση. Η Γουότσον, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών για τις γυναίκες, ξεκίνησε την εκστρατεία της «HeForShe» και πριν μερικές ημέρες μίλησε στα Ηνωμένα Έθνη για την ισότητα των φύλων.


Η ιστοσελίδα των χάκερς, 4chan, έχει τίτλο «ποτέ δεν ξεχνάς, τα μεγαλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη», κάνει ντιμπέιτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Tumblr, και ο χρόνος αναμένεται να λήξει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.
Μετά τις πρώτες γυμνές φωτογραφίες που ανέβηκαν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα στις αρχές του μήνα, η Γουότσον είχε γράψει στο Twitter της: «Ακόμη χειρότερο από το να βλέπει κανείς την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των γυναικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι να διαβάζει τα σχόλια που συνοδεύουν τις εν λόγω φωτογραφίες, δείχνοντας μια έλλειψη ενσυναίσθησης».