Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Την Κυριακή η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη

"Αγάπη είν' η ζωή" (Love is Life) είναι ο τίτλος της συναυλίας του δημοφιλούς Έλληνα τενόρου, Μάριου Φραγκούλη, στη Νέα Υόρκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στο Tribeca Performing Arts Center στο Μανχάτταν.

Ο Μάριος Φραγκούλης θα ερμηνεύσει τραγούδια του Νίκου Γκάτσου, σε μια ξεχωριστή βραδιά, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 27ης χρονιάς λειτουργίας του δημόσιου ραδιοφωνικού σταθμού της ομογένειας, Cosmos FM, με τα έσοδα να αξιοποιούνται για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του, καθώς είναι εθελοντικός.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στις ΗΠΑ για μια τόσο ξεχωριστή περίσταση.", δήλωσε ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος το Σάββατο θα τιμηθεί από τον Cosmos FM με το Φειδιπίδειο βραβείο, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Terrace on the Park.

"Ειλικρινά, πιστεύω ότι η αποστολή ενός δημόσιου ραδιοφωνικού σταθμού είναι να επιμορφώσει και να εμπνεύσει τους ακροατές του.  Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι Έλληνας, αλλά και για την σημαντική δουλειά που έχουν κάνει οι υπεύθυνοι του Cosmos FM εδώ και τρεις δεκαετίες, προκειμένου να προωθήσουν τον ελληνικό πολιτισμό, με όλο τον πλούτο και την ομορφιά του", δήλωσε ο Μάριος Φραγκούλης.

Την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Μάριου Φραγκούλη εξέφρασε και ο πρόεδρος του Ιδρύματος GAEPIS - που διατηρεί υπό την σκέπη του τον Cosmos FM 91.3 - Σταύρος Σούσσου.

"Ο Μάριος Φραγκούλης είναι ένας αξιοθαύματος πρέσβης της Ελλάδας παγκοσμίως, με το εξαιρετικό ταλέντο του, την εργατικότητά του, το πνευματικό επίπεδό του και την εθνική υπερηφάνεια που τον διακατέχει.  Τον ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας που συνεισφέρει στην συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται για την συνέχιση της αποστολής μας".