Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Η Αννέτ Αρτάνι ερμήνευσε τον Εθνικό Ύμνο και φωτογραφήθηκε για τους Βετεράνους Πολέμου

Δυο γνωστούς ηθοποιούς από την σειρά "The Sopranos" (Ντομινίκ Σιανέζε και Τόνυ Ντάροου), τον άλλοτε κιθαρίστα των Τζον Λένον και Ντέιβιντ Μπάουι, Έρικ Σλικ και το μέλος του Hall of Fame του Ροκ 'ν' Ρολ, Τζιν Κόρνις (από το συγκρότημα Ράσκαλς) συνάντησε η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, Αννέτ Αρτάνι, σε μια εκδήλωση για την ενίσχυση των Αμερικανών Βετεράνων Πολέμου, στην οποία συνεισέφερε ερμηνευτικά αλλά και ως μοντέλο.

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο "Paramount Hudson Valley Theater", στο Westchester, και είχε τίτλο "Westchester All Stars Christmas Concert For Wounded Veterans", με σκοπό να ψυχαγωγήσει τους βετεράνους πολέμου - ιδίως τους ανάπηρους - αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα για την ενίσχυσή τους.

Η αρχική συμμετοχή της Αννέτ Αρτάνι αφορούσε κυρίως την φωτογράφισή της για το ημερολόγιο του 2015, το οποίο πωλείτο για 15 δολάρια, και περιελάμβανε φωτογραφίσεις από 12 καλλίγραμμες γυναίκες ανά μήνα (σ.σ. η Αννέτ ήταν στον Σεπτέμβριο).annet1Όμως, όταν οι διοργανωτές πληροφορήθηκαν για την επαγγελματική ενασχόλησή της με το τραγούδι, της έκαναν πρόταση να τραγουδήσει τον Αμερικανικό Εθνικό Ύμνο στην έναρξη της εκδήλωσης, κάτι που έφερε εις πέρας με επιτυχία.

Στην συνέχεια, έβαλε την υπογραφή της στα ημερολόγια, μαζί με άλλα μοντέλα που συμμετείχαν.

ss

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στα Ιδρύματα Bob Woodruff Foundation και την Veterans Adaptive Sports, που ενισχύουν τους βετεράνους που έχουν υποστεί σημαντικά σωματικά ή ψυχολογικά τραύματα κατά την διάρκεια του πολέμου.

Σύμφωνα με το ίδρυμα Bob Woodruff, από το 1,5 εκατομμύριο στρατιώτες που επέστρεψαν ζωντανοί από το μέτωπο, ένας στους πέντε αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα (κατάθλιψη, μετατραυματικό στρες) ενώ τουλάχιστον ένας στους 50 κουβαλάει κάποια ανεπανόρθωτη σωματική βλάβη.

Έτσι, πολλοί βετεράνοι δεν άντεξαν το βάρος των προβλημάτων και είδαν σε πολλές περιπτώσεις τις οικογένειές τους να διαλύονται, με αποτέλεσμα να απομονώνονται και να πληρώνουν ακριβά την επιλογή τους να υπηρετήσουν στην εμπόλεμη ζώνη.