Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 309
Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Το νέο θεατρικό του Στράτου Τζώρτζογλου

"Love - Βαλς με τον Έρωτα", τιτλοφορείται η νέα παράσταση που θα ανεβάσει στη Νέα Υόρκη ο Έλληνας ηθοποιός, Στράτος Τζώρτζογλου, όπου και θα συμπρωταγωνιστήσει με την ομογενή Λαρίσα Αντύπα.

 

Ένα χρόνο μετά την "Κραυγή", η οποία και αποτέλεσε το πρώτο προσωπικό θεατρικό εγχείρημά του στη Νέα Υόρκη, ο Στράτος Τζώρτζογλου επιστρέφει δριμύτερος με το έργο "Love - Βαλς με τον Έρωτα", που θα ανέβει αρχικά τα δυο πρώτα Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου στην Αστόρια (05 - 06 και 12 - 13/12).

"Το Love είναι µια ιστορία γεµάτη ψέµα και γκρεµισµένα όνειρα, όπως η καθηµερινότητά µας. Είναι όµως και µια ιστορία διεκδίκησης της αγάπης, της εµπιστοσύνης και της δεύτερης ευκαιρίας που µας αναλογεί.", τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Αυτος είναι ένας επαγγελµατίας "εραστής" ο οποίος έχει µάθει να ζει µέσα από την απάτη: Πουλάει έρωτα, όνειρα και ελπίδα σε ανασφαλείς και όχι ιδιαίτερα εµφανίσιµες γυναίκες, µε σκοπό να τις παντρευτεί για να αποκτήσει πρόσβαση στον τραπεζικό τους λογαριασµό. Όταν πλέον επιτυγχάνει τον στόχο του, γίνεται "καπνός", αναζητώντας το επόµενο θύµα.
Όλα αυτά αλλάζουν, όταν συναντά αυτη την οποία σταδιακά και ερωτεύεται και τελικά πέφτει θύµα της δικής του παγίδας. Θα µπορέσει να αδράξει την τελευταια ευκαιρία που του προσφέρει η αγάπη ή θα χαθεί στην δίνη των παθών και των ψεµµάτων που χαρακτήριζαν την µέχρι τότε ζωή του;

Πρωταγωνιστούν: Στράτος Τζώρτζογλου, Λαρίσα Αντύπα
Σκηνοθεσία: Στρατος Τζωρτζογλου Διασκευή: Γιωργος Βαλαρης Φωτισµοι : Θανασης Τζουβελος Κοστούµια: Λαρίσα Αντύπα Σκηνικά:Λυδια Βενιερη

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Federation of Hellenic societies of greater NY,
Σταθακειον Πολιτιστικο Κεντρο
22-51 ,29th Street Astoria NY 11105 tel:7182046500
Σάββατο 5 & 12 Δεκεµβριου στις 8:00 µ.µ. Κυριακη 6 & 13 Δεκεµβριου στις 4:00 µ.µ www.hellenicsocieties.org
Υπό την αιγίδα της Οµοσπονδίας Ελληνικών Σωµατείων Μείζονος Νέας Υόρκης