Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Μουσικό ταξίδι στην Σμύρνη με την Σοφία Παπάζογλου

Ένα μουσικό ταξίδι "από την Σμύρνη στη Νέα Υόρκη" υπόσχεται η γνωστή μουσικός και ερμηνεύτρια, Σοφία Παπάζογλου, η οποία θα δώσει μια πολλά υποσχόμενη συναυλία στη Νέα Υόρκη, ερμηνεύοντας τραγούδια που σημάδεψαν τις "χαμένες πατρίδες" και έμειναν διαχρονικά από γενιά σε γενιά.

 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στο Frank Sinatra School of the Arts (35 - 12 35th Avenue - Long Island City), υπό την οργανωτική ευθύνη του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού.  Στην μουσική διεύθυνση θα είναι η ομογενής Αλεξάνδρα Σκένδρου, ενώ ξεχωριστό χρώμα αναμένεται να δώσει η χορωδία της Ακαδημίας Ελληνικού Πολιτισμού.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 718-726-7329 ή να αποστέλουν αίτημα στο email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .  Η τιμή των εισιτηρίων κυμαίνεται στα 35, 50 και 65 δολάρια. 

Να αναφερθεί ότι η συναυλία της Νέας Υόρκης θα είναι η πρώτη από τις τρεις συνολικά που θα δώσει η Σοφία Παπάζογλου στην ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, καθώς θα ακολουθήσει το Κονέκτικατ (Κυριακή 21 Φεβρουαρίου) και η Βοστώνη (Τρίτη 23 Φεβρουαρίου).