Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Δείτε Βίντεο: Αντιδράσεις για τις...αμαρτωλές Σακίρα - Ριάνα

"Ξεδιάντροπη περίπτωση προώθησης του λεσβιασμού και της ανηθικότητας" και "κίνδυνο για τα παιδιά", χαρακτήρισε ο Κολομβιανός πολιτικός Μάρκο Φιντέλ Ραμίρεζ το βιντεοκλίπ των Σακίρα - Ριάνα για το τραγούδι "Can't Remember to Forget you", απαιτώντας την απαγόρευση της προβολής του από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας.

Μπορεί οι Κολομβιανοί λάτρεις της ποπ να δηλώνουν υπερήφανοι για την καταγωγή της Σακίρα, όμως ένα βίντεοκλιπ της εκρηκτικής τραγουδίστριας - σε συνεργασία με την επίσης σούπερ σταρ Ριάνα - έχει ανάψει φωτιές!  Κύριος εκφραστής ο πολιτικός Μάρκο Φιντέλ Ραμίρεζ, ο οποίος... σκανδαλίστηκε όταν είδε τις σκηνές του βιντεοκλιπ για το "Can't Remember to Forget you", κάνοντας λόγο για ένα αμαρτωλό τραγούδι που θα διαφθείρει τη νεολαία της Μπογκοτά.

 "Στέλνει ένα προκλητικό μήνυμα προς τους αδύναμους ανθρώπους που μπορεί να ρυπανθούν και να ακολουθήσουν αυτές τις πρακτικές (του λεσβιασμού)", αναφέρουν, μεταξύ άλλων, τα σχόλια του Κολομβιανού πολιτικού και ιεροκήρυκα, ο οποίος επέκτεινε τον "αγώνα" του και μέσω Τουίτερ.

Πάντως, ο Ραμίρεζ μάλλον ενεπλάκη σε άνιση "μάχη" αφού το βιντεοκλιπ έχει "διαφθείρει" περισσότερα από 60 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως, βάσει τον στοιχείων προβολών του YouTube.

Δείτε το βίντεο και... διαφθαρείτε.

Media