Log in
A+ A A-

Η κορυφαία μουσική συνάντηση της Ελληνοκύπριας καλλιτέχνιδας Marian Georgiou με τον διεθνούς φήμης Ιταλό δημιουργό Marco Marinangeli

Featured Η κορυφαία μουσική συνάντηση της Ελληνοκύπριας καλλιτέχνιδας Marian Georgiou με τον διεθνούς φήμης Ιταλό δημιουργό Marco Marinangeli

Από την Παρασκευή 18 Μαρτίου στα Ιταλικά ραδιόφωνα το νέο Ιταλικό single της Marian Georgiou "Vivo per te" (Maqueta Records/Artist First) διαθέσιμο και ψηφιακά. Το τραγούδι έχει ήδη ξεχωρίσει και βρίσκεται στις λίστες με τα πιο δημοφιλή Ιταλικά τραγούδια.

Η συναρπαστική Ελληνοκύπρια καλλιτέχνιδα, που πριν από λίγα χρόνια έφτασε στην κορυφή των ευρωπαϊκών charts με το «November», την αγγλική εκδοχή του τραγουδιού που έγινε μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία από την Giusy Ferreri, τώρα πειραματίζεται με ένα crossover κομμάτι, που προορίζεται για τη διεθνή αγορά, του οποίου την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο διακεκριμένος βιολονίστας Alfred Shtuni.

 Το "Vivo per te" είναι μια ρομαντική μπαλάντα με την υπογραφή του διεθνούς φήμης Ιταλού δημιουργού Marco Marinangeli, συνθέτη ήδη μεγάλων επιτυχιών με τους Andrea Bocelli, Il Volo, Josh Groban, Il Divo, Placido Domingo, Miley Cyrus και άλλων διεθνών καλλιττεχνών. Η Marian Georgiou έχει ήδη στο ενεργητικό της συνεργασίες με κορυφαίους Ιταλούς ερμηνευτές & συνθέτες όπως οι Gigi D’ Alessio, Raffaella Carrà, Roberto Casalino, Pietro Cremonesi και Francesco Boccia. Την ισπανόφωνη εκδοχή του τραγουδιού, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες, επιμελήθηκε ο Μεξικανός συνθέτης και παραγωγός Manuel Herrera Maldonado, νικητής του βραβείου Grammy το 2002.

 «"Vivo per te" – όπως λέει ο συνθέτης Marco Marinangeli - το έγραψα σε μία συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μου, που εμπνεύστηκα να μιλήσω για το δυϊστικό χαρακτήρα της αγάπης: αυτής που νιώθεις τόσο έντονα με όλο σου το είναι, σε σημείο που νιώθεις ότι ζεις μόνο για κάποιον άλλον, γι’ αυτό το πρόσωπο, ωστόσο η σχέση μπορεί να γίνειι τόσο εύθραυστη που μπορεί να χάσεις αυτό το άτομο πολύ εύκολα για χίλιους διαφορετικούς λόγους».

 Το βίντεο κλιπ του "Vivo per te" σκηνοθετήθηκε από τον Δημήτρη Γεωργοσόπουλο και τα γυρίσματα έγιναν στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου της Αθήνας, στο Ίδρυμα «Σπίτι του Ηθοποιού» και στην Κεντρική σκηνή του θεάτρου του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσού. Η φωτογράφηση έγινε στο σπίτι της σπουδαίας Ελληνίδας, Μελίνας Μερκούρη.

Media